Obywatelu - miałeś fajne auto
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDI
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna/LPG
- Kolor: Biały
Re: Obywatelu - miałeś fajne auto
Za kaczynskiego i za Ukraine! Polak sprytny, cos wymysli ale ja bym na miejscu wojakow celowal wyżej, jak umierac za kaczynskiego to conajmniej w klasie premium x5, x6, q7, q8, ml, macan. Masa tego jezdzi a ile u dilera stoi!
-
- Świeżak
- Twój samochód: 2.0L DOHC 16V I4 W/CVVT MPI
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Burgund
Sporo tu emocji i zahaczania o poboczne tematy, a po co? To jest forum dot. Tucsonów a nie pejsbuk do wylewania żali.
Lepiej zastanówmy się jak można zadziałać jeżeli faktycznie dostanie się już pismo o obowiązku dostarczenia samochodu na potrzeby wojska, na konkretny dzień i godzinę.
Tak sobie myślę, że przecież auto zawsze może się popsuć i zostać odstawione do zaprzyjaźnionego machanika, który poświadczy ów stan pojazdu akurat na dzień przed wymaganym terminem, prawda?
Czekam na inne pomysły bo kto wie co może się człowiekowi przytrafić ze strony naszego kochanego (czytaj - kochającego nasze portfele) państwa.
Lepiej zastanówmy się jak można zadziałać jeżeli faktycznie dostanie się już pismo o obowiązku dostarczenia samochodu na potrzeby wojska, na konkretny dzień i godzinę.
Tak sobie myślę, że przecież auto zawsze może się popsuć i zostać odstawione do zaprzyjaźnionego machanika, który poświadczy ów stan pojazdu akurat na dzień przed wymaganym terminem, prawda?
Czekam na inne pomysły bo kto wie co może się człowiekowi przytrafić ze strony naszego kochanego (czytaj - kochającego nasze portfele) państwa.
-
- Weteran
- Twój samochód: 2.0 CRDi 6AT 4WD
- Napęd 4x4: Tak
- Paliwo: Diesel
- Kolor: Czarny
W TVN trubo mówili o tym
wystarczy sprzedać auto obojętnie komu
prawa "wojskowe" nie przechodzą, wojsko musi poszukać samochodu wysłać pismo itd. jeżeli nadal będzie zainteresowane danym modelem.
wystarczy sprzedać auto obojętnie komu
prawa "wojskowe" nie przechodzą, wojsko musi poszukać samochodu wysłać pismo itd. jeżeli nadal będzie zainteresowane danym modelem.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Tak myślałem, a pisałem o tym tutaj:
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 T-GDI HEV Platinum 2WD
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: 2 kolorowy
realny problem mogą mieć jedynie wersje 4WD
- Zibi70
- Mistrz
- Twój samochód: Hyundai Tucson N-Line 1.6 T-GDI 150 KM
- Kolor: Dark Knight
Obawiam się, że w naszym kochanym kraju problem mogą mieć wszystkie samochody. W kwestiach wojskowych nie zakładałbym jakiejkolwiek logiki.
Oczekiwanie zaostrza apetyt miał być 15.12.2021, potem 28.12, a potem przestał być, bo tak potrafi spieprzyć Hyundai Motortest Warszawa.
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!