Cytat z opini google tego warsztatu.
Polecam w 100%. Miałem problem z autem ściągającym w prawą stronę - KIA Proceed GT 2020 1.6 T-GDI 204km. Auto od wyjazdu z salonu zjeżdzało w prawą stronę. Geometria była ustawiana w ASO 3 razy, a w międzyczasie robione były jeszcze kalibracja czujnika kąta skrętu czy prostowanie kierownicy - bez efektu. Okazało się, że ASO owszem ustawiło zbieżność w tolerancji, ale w taki sposób, że auto cały czas poruszało się po łuku w prawo - trzeba było kontrować w lewo, żeby jechać na wprost. Po wielu próbach wytłumaczenia serwisantom ASO problemu otrzymałem informację, że jest to sporotowy samochód i dynamicznie reaguje na pochylenie drogi - pozostawię to bez komentarza. Po regulacji geometri w Tip-Top na Bartyckiej auto zaczęło jeździć idealnie prosto. Polecam zwłaszcza osobom, którym ASO nie potrafi poprawnie ustawić geometrii. W urządzeniu John Bean: KIA Proceed GT (rocznik 2019+) to 'CEED GT 2019 with 18' wheels'. Parametry tolerancji są dokładnie takie same, jak te, na których kalibruje ASO. Jeszcze raz polecam i dziękuję za naprawę mojego samochodu, z którym dwa inne serwisy nie mogły sobie poradzić. Regulację wykonywał miły, starszy Pan.