Hyundai KONA
Re: Hyunday KONA
Po co kupować substytut (skoda) jak można mieć oryginał vw? Chyba że się jest przedstawicielem handlowym, to wypada.
Nie podoba mi sie absolutnie linia Skody oraz modele VW i Seata.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Hyundai i30 (I) 1.4 Comfort
- Kolor: Srebrny
Tak faktycznie, miałem na myśli 1.5 TSI.
i30 obecnej generacji mi się ogromnie podoba, mam nadzieję, że cokolwiek stanieje, ale raczej marne szanse
Tak może jeszcze coś fajnego wkleję:
Kto by takiego chciał?
i30 obecnej generacji mi się ogromnie podoba, mam nadzieję, że cokolwiek stanieje, ale raczej marne szanse
Tak może jeszcze coś fajnego wkleję:
Kto by takiego chciał?
Po prostu nie wierzęMarekB pisze: ↑14 lut 2018, 16:47Swoją drogą wolny kraj to utopia, namiastkę wolności miałbyś na www.barberVAGforum.info, a TU jesteś tylko gościem, kumplu.
Prawdziwa utopia to jest na tym forum
Posłużę się cytatem...
"Gość w dom, Bóg w dom"
(Definicja, formuła nakazująca gospodarzom serdeczne i gościnne podejmowanie przybyłych)
Pokój Wam wszystkim Koleżanki i Koledzy
Mnie bardziej po drodze do Kia chociaż to jeden koncern z Hyundaiem.Stylistycznie bardziej do mnie przemawia a dodatkowo
Żona użytkowała przez 2 lata Vengę i sobie chwaliła.
Wchodził jeszcze w grę Hyundai ix20 ale ostatecznie zwyciężyła Venga bo była po FL i miała lepsze wyposażenie i cenę.
Vengę obecnie przejęła Córka a Żona jezdzi od niedawna Kia Stonic i też jest bardzo zadowolona chociaż brakuje jej automatycznej skrzyni, którą miała we wspomnianej Vendze a w Stonicu niestety jest narazie niedostępna
Żona użytkowała przez 2 lata Vengę i sobie chwaliła.
Wchodził jeszcze w grę Hyundai ix20 ale ostatecznie zwyciężyła Venga bo była po FL i miała lepsze wyposażenie i cenę.
Vengę obecnie przejęła Córka a Żona jezdzi od niedawna Kia Stonic i też jest bardzo zadowolona chociaż brakuje jej automatycznej skrzyni, którą miała we wspomnianej Vendze a w Stonicu niestety jest narazie niedostępna
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: moonrock
Robi macie razem sporo wspolnego. Obydwoje macie tucsony ale waszym marzeniem jest rexton no I chyba imie podobn.Samochody jednak przyciagaja osoby o podobnych preferencjach.
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Kia Stanik i Kia Stringer na dzisiejszy wieczór przydałyby się.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Kolega @Barber jeździ VW, zachwyca się Skodą... chyba pomylił fora
1.6 T-GDI 4WD Comfort