Mi zaproponowano z taką specyfikacją za...110k
Hyundai KONA
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: moonrock
Re: Hyunday KONA
Mirek, rozumiemy:) tylko czy Kona by nie byla dla Twojej rodziny za mala ?
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Najstarszy syn już z nami nie chce jeździć dlatego na dzień dzisiejszy zrobiło się 2+2, a na razie nie planuję powiększenia rodziny, chociaż interesu jeszcze nie zawiesiłem Wnętrze Kony wcale nie jest małe, dużo bardziej przestronne niż np. Mazdy CX-3 (szczególnie z tyłu). Po dwóch latach użytkowania Tucsona, bagażnik w pełni wykorzystałem tylko dwa razy (wyjazdy na wczasy), a na co dzień, czy przewiezienie w sezonie butów narciarskich, Kony też dałby radę. Dlatego w moim przypadku , gabarytowo ten samochód jest w sam raz.
Tak jak napisał @krisman na minus wyciszenie, co miało znaczący wpływ na pozostanie przy Tucsonie (dodatkowo jeszcze nisko światła i tablet jakby doklejony na szybko, w SantaFe wygląda to znacznie lepiej)..., ale temat jeszcze nie jest zamknięty
Santa Fe bardzo mi się podoba, niestety cena i gabaryty skreślają ją z mojej listy wymarzonych samochodów
Tak jak napisał @krisman na minus wyciszenie, co miało znaczący wpływ na pozostanie przy Tucsonie (dodatkowo jeszcze nisko światła i tablet jakby doklejony na szybko, w SantaFe wygląda to znacznie lepiej)..., ale temat jeszcze nie jest zamknięty
Santa Fe bardzo mi się podoba, niestety cena i gabaryty skreślają ją z mojej listy wymarzonych samochodów
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Prośba do administratora aby zmienił tytuł dyskusji bo serce mi krwawi jak muszę czytać, że Hyundai kona.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
- Kontakt:
Przychylam się do przedmówcy , może na końcu dodać „N”.kik pisze:Prośba do administratora aby zmienił tytuł dyskusji bo serce mi krwawi jak muszę czytać, że Hyundai kona.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
W Portugalii miało być cona, ale to jeszcze bardziej wulgarne określenie kobiecych narządów płciowych, więc tam jest hyundai Kauai
A tu inne wpadki producentów
https://moto.wp.pl/wulgarna-nazwa-noweg ... 650586753g
A tu inne wpadki producentów
https://moto.wp.pl/wulgarna-nazwa-noweg ... 650586753g