Hyundai KONA
Re: Hyunday KONA
W tej cenie? toż to cena wyjściowa, można ją nabyć sporo taniej:) Mi jednak bliżej do Tuśka, lubię to auto.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Mam na myśli Kone Premium za 115.000 zł (4x4, automat, HUD, full opcja wyposażenia).
I chyba jest to jeden z nielicznych modeli, w którym bez dopłaty, jest jeden kolor lakieru metalicznego.
I chyba jest to jeden z nielicznych modeli, w którym bez dopłaty, jest jeden kolor lakieru metalicznego.
1.6 T-GDI 4WD Comfort
-
- Mistrz
- Kolor:
Dokładnie te wersje, chociaż ta za 96.000 tylko dla pracowników Biedronki i PGE (*Cena uwzględnia rabat na grupy zawodowe, PGE i Biedronka) No i obie są z wyprzedaży rocznika i z możliwym przebiegiem (nie wiem, czy nie są to wersje demonstracyjne).
1.6 T-GDI 4WD Comfort
-
- Mistrz
- Kolor:
Z tym cennikiem 2017, to trochę oszustwo było Wersja Premium z cennika, to nie była ta wersja, którą salony dostały do testów premierowych dla klientów (brak HUD-a, niewentylowane siedzenia, itp). Testowa wersja kosztuje 115.000 zł!
1.6 T-GDI 4WD Comfort
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: moonrock
Szczerze, dla mnie to takie wieksze renault captur
-
- Mistrz
- Kolor:
No pewnie, że gabarytami, to taki maluch w stosunku do Tucsona. Ale każdy musi dopasować samochód do swoich potrzeb! Ja przez cztery lata szukałem samochodu dla siebie i w końcu pojawił się Tucson! Urzekło mnie jego piękno i stosunek ceny do wyposażenia, które wyznaczały moje priorytety.
Niestety, nie ma róży bez kolców Przez, to że suw-y są wyższe niż inne samochody pojawiły się błahostki, których w ogóle nie brałem pod uwagę! Ponieważ należę do gatunku niskopiennych, głupie umycie dachu wymaga użycia drabinki (+ dla Kony). Kolejny problem odnośnie wysokości, to brak możliwości wjechania z boxem do garażu. O ile w lecie można, to przeżyć, to w zimie za każdym wypadem na narty trzeba ściągać box (niby błahostka, ale wkurza, + dla Kony). Mam trójkę dzieci w tym jeden pełnoletni, ale tych dwóch małolatów, gdy siedzą z tyłu mało co widzą... + dla Kony. Tucsona mam w wersji Comfort, Konę mógłbym mieć w wersji full (+ dla Kony). Jedynym minusem jest mały bagażnik..., ale wtedy jest box! Pewnie teraz napiszecie, ale wydziwia Ale ja tak podchodzę do porównania tych dwóch samochodów...
Niestety, nie ma róży bez kolców Przez, to że suw-y są wyższe niż inne samochody pojawiły się błahostki, których w ogóle nie brałem pod uwagę! Ponieważ należę do gatunku niskopiennych, głupie umycie dachu wymaga użycia drabinki (+ dla Kony). Kolejny problem odnośnie wysokości, to brak możliwości wjechania z boxem do garażu. O ile w lecie można, to przeżyć, to w zimie za każdym wypadem na narty trzeba ściągać box (niby błahostka, ale wkurza, + dla Kony). Mam trójkę dzieci w tym jeden pełnoletni, ale tych dwóch małolatów, gdy siedzą z tyłu mało co widzą... + dla Kony. Tucsona mam w wersji Comfort, Konę mógłbym mieć w wersji full (+ dla Kony). Jedynym minusem jest mały bagażnik..., ale wtedy jest box! Pewnie teraz napiszecie, ale wydziwia Ale ja tak podchodzę do porównania tych dwóch samochodów...
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Testowki cennikowo były droższe niż 115 tys. mam na myśli 1,6 tgdi, oczywiście.
Różnica w wysokości to tylko (aż)10cm a teraz zrób rachunek w drugą stronę 2+3 rodzina = ilość miejsca w środku + dla tuśka, (ja na twoim miejscu myślałbym o santa fe )
Bagażnik + dla tuśka, wyciszenie + dla tuśka, Prowadzenie i resorowanie +dla tuśka przynależność do tego zacnego grona + dla nas
Bagażnik + dla tuśka, wyciszenie + dla tuśka, Prowadzenie i resorowanie +dla tuśka przynależność do tego zacnego grona + dla nas