Byłoby to wszystko śmieszne gdyby nie było tak straszne. Wypadałoby wymienić amory jeśłi to ich wina na jakieś nieoryginalne bo i taką informację gdzieś znalazłem, że ktoś wymienił sobie na innego producenta i pykło - nie stuka. No ale jakby to miało wyglądać? Wpadam do ASO z amorkami z allegro i mowie im "hej zalozcie mi te bo pdobno sa lepsze od tych oryginalnych. te oryginalne mozecie sobie zabrac tylko wpiszcie mu w ksiazke serwisowa ze wszystko jest git"mczelny2401 pisze: ↑17 sty 2024, 18:08W ASO wszystko jest możliwe aby tylko pozbyć się upierdliwego klienta. Swego czasu w grupie VW wymieniali tylko wadliwą rolkę w rozrządzie i składali wszystko na starych gratachGdzieś tu na forum pisał ktoś że mają mu wymieniać amorki ale nie mają na stanie takich co nie stukają
![]()
Też myślałem, że tak się nie robi , ale z tego co piszą na Autocentrum todaniel.tucson4 pisze: ↑25 sty 2024, 8:53Ponoć jest akcja, nieoficjalna, na fb piszą co niektórzy, że są umówieni na wymianę i to ponoć jednego.![]()
Niestety, nie da. Na fb kolo pisał, że wymienili mu i jak jest zimno to dalej puka. Inny kolo w tym poście na fb napisał, że to guma tam jakaś twardnieje - NWM, może to uszczelka amora - i tak mu w ASO w temacie powiedzieli. Też bym to tak obstawiał. U mnie puka tylko jak stoi na zimnym "dworze".
ACO u Stasia by to elegsncko ogarnał ale dostać sie tam graniczy z cudemmczelny2401 pisze: ↑17 sty 2024, 19:41Takie czasy PanieJak wiem że zbliża się czas na serwis to mnie serce boli co te majstry z ASO (nie mylić z ACO
) znowu popsują
Mi wymienili amortyzator. Gówno to dało stuka dalej. Nie wiem co to jest ale mam pewne podejrzenie. Z prawej strony jest dziura na wylot w karoserii bo jest tam umieszczona kratka wentylacyjna pod zdrzakiem. Zastanawiam sie. Czy lewa strona również nie pracuje tak samo ale jest po prostu lepiej wyciszona. Z resztą jak się wybebebszy wszystko z bagażnika i wyrzuci rolete itd. To jest wręcz taki efekt odgłosów dochodzących z niedomkniętego okna.daniel.tucson4 pisze: ↑25 sty 2024, 8:53Czy ktoś tu z szanownych wymieniał w ASO amortyzatory pod pretekstem stuków prawego tyłu, zwłaszcza gdy zimno![]()
Ponoć jest akcja, nieoficjalna, na fb piszą co niektórzy, że są umówieni na wymianę i to ponoć jednego.![]()