Gdzie na wakacje ?
- marcelini
- Weteran
- Twój samochód: Santa Fe
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Kolor: white pearl
Re: Gdzie na wakacje ?
@rav, super zdjęcia, super wyjazd. Ja dotarłem do Saint Tropez, na razie się zbroję
Auto bez niespodzianek, bardzo wygodnie w 4 osoby, bagażnik przepisowo, po dach. Olej na miejscu sprawdzony, zero ubytku. Trochę pobłądziłem, ale to niestety niedoskonałości nawigacji, która mimo że sprawia wrażenie rzetelnej, żyje własnym życiem, choć ją wcześniej zaprogramowałem tak dokładnie, że brakło punktów przelotowych.
Niemniej jednak jestem bardzo zadowolony. I choć pora późna, kończę pisanie i lecę na plażę. Więcej wkrótce
Auto bez niespodzianek, bardzo wygodnie w 4 osoby, bagażnik przepisowo, po dach. Olej na miejscu sprawdzony, zero ubytku. Trochę pobłądziłem, ale to niestety niedoskonałości nawigacji, która mimo że sprawia wrażenie rzetelnej, żyje własnym życiem, choć ją wcześniej zaprogramowałem tak dokładnie, że brakło punktów przelotowych.
Niemniej jednak jestem bardzo zadowolony. I choć pora późna, kończę pisanie i lecę na plażę. Więcej wkrótce
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Santa Fe CRDi 4 WD white pearl
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM)
- Kolor: Stargazing Blue
taka średnia przy tym silniku - szacunek
o ile dobrze widzę 6,7l/100km
o ile dobrze widzę 6,7l/100km
Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD
Stargazing Blue
Stargazing Blue
- marcelini
- Weteran
Też niedowierzałem.
Trasa przez Niemcy, Austrię, Włochy. O ile to pierwsze to prędkości ok 150 km/h tam gdzir można, to reszta zgodnie z przepisami, więc Austria 110, Włochy max 130. Juz kiedyś napisałem, ze prędkość zabija średnią spalania.
Trasa przez Niemcy, Austrię, Włochy. O ile to pierwsze to prędkości ok 150 km/h tam gdzir można, to reszta zgodnie z przepisami, więc Austria 110, Włochy max 130. Juz kiedyś napisałem, ze prędkość zabija średnią spalania.
Okej, no to widze faktycznie można.
___
(usunięto niedozwolone linki)
___
(usunięto niedozwolone linki)
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson
- Kolor:
mnie nie dziwi takie spalanie
2016 Hyundai Tucson Style
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
- marcelini
- Weteran
Spowrotem już tak pięknie nie wyszło... Niemniej jednak idzie się z tego wytłumaczyć, powrót do domu silniej motywuje, a i nocna jazda po niemieckich autostradach jakoś tak mniej wpływa korzystnie na spalaniemarcelini pisze: ↑19 wrz 2017, 20:33(...)
Auto bez niespodzianek, bardzo wygodnie w 4 osoby, bagażnik przepisowo, po dach. Olej na miejscu sprawdzony, zero ubytku. Trochę pobłądziłem, ale to niestety niedoskonałości nawigacji, która mimo że sprawia wrażenie rzetelnej, żyje własnym życiem, choć ją wcześniej zaprogramowałem tak dokładnie, że brakło punktów przelotowych(...)
Z auta jestem bardzo zadowolony, wygodnie, przyjemnie, systemy wspomagające spełniły swoją rolę (tempomat i LKAS) bardzo dobrze, gdyby nie wołanie współpasażerów o przerwy na "siku", chyba bym się pokusił wziąć to "na raz"
Przypilnowałem nawigację, i okazało się że można z trasy urwac prawie 200 km.
Trochę głośno. Wg aplikacji na tel, więc z przymrużeniem oka, przy prędkości 140 na dobrym niemieckim asfalcie pokazało mi wewnątrz 73 dB, mierzone pomiędzy głowami moją i pasażera obok.
A, i oleju jakby przybyło....
A poniżej potwierdzenie, że Tucson wszędzie ładnie wygląda...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Rewelacja... oczywiście fotka @marcelini powinieneś sprzedawać zdjęcia Hyundaiowi, żeby mogli wykorzystywać je w reklamach
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Ktoś się wybiera na zimowe wakacje na narty gdzieś ?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Ja nie planuję już od kilku lat żadnych wakacji, czy ferii.
Wszelkie wyjazdy ad-hoc, jak zdrowie pozwoli
Wszelkie wyjazdy ad-hoc, jak zdrowie pozwoli