A tak na serio nie rozumiem skądinąd Twojego wywodu. Jak można nie rozumieć ludzi którzy przejeżdżają do pracy 5 km w jedną stronę a potem leca po dzieci do przedszkola, szkoły itd. Sanok jak zapewne zauważyłeś patrząc na mój profil to nei aglomeracja jak Wa-wa itd. wiec akurat tak się złożyło że mam blisko do pracy (dzięki Bogu) wiec co tu nie rozumieć ?. Na wczasach byłem w Chorwacji (1500km w jedna strona, Włoszech 1580km itd) i czym miałem jechać kolego "maluchem". Auto nie jest tylko dla tych którzy z niego nie wysiadają jest też dal takich którzy może i mniej jeżdża na co dzień ale odpukać nikt nie napisał że Tucson musi raz na dzień przejechać 100km

Żeby podsumować wszystko powiem krótko kupiłem po I-szebo mi się podobał a po drugie czyt. wyżej i nie wciskaj mi wywodów - cyt w Twoim przypadku coś większego nie ma sensu bo pokazujesz dziwną naturę kolegi z ciut większym silnikiem. Chcesz mniejsze auto - proszę bardzo kup sobie - mnie stać to mam takie a nie inne nie ? POstaraj się to ogarnąć