Tucson NX4
Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI 2WD
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: White
Re: Hyundai Tucson 2021 (NX4)
Wydaje mi się że "gratis" opony to nie jest tak do końca bo te same opony na pewno są tańsze na rynku niż w ASO. Więc lepiej niech dadzą mi NA opony tą cenę co mają mi za nie policzyć gdybym kupował u nich lub otrzymał "gratis". W moim przypadku gdy negocjowałem ceny w kilku salonach to cena XXX była wyjściowa i dealer podpisujemy umowę to auto będzie za 2 mies., ja na to holahola, zapytam gdzieś indziej i jak coś to się odezwę. Inny salon dał mi cenę o 1000 niższą od ceny XXX, leasing niższy a w tym jeszcze 2 pakiety więcej były.
Więc mogę uznać jako gratis 2 pakiety i 1000 w porównaniu z salonem pierwszym, a do tego mata bagażnika, organizer na siedzenie, mata pod fotelik, dywaniki gumowe. Dobrałem więc 3 pakiet (kolejna obniżka leasingu) i cena nieznacznie wzrosła w porównani do pierwotnej z 1wszego salonu. Zawsze gratis wg mnie jest pochodną ceny wyjściowej jakiegoś innego salonu albo ceny bez obniżek jak już jest złożone zamówienie z ceną podstawową.
Więc mogę uznać jako gratis 2 pakiety i 1000 w porównaniu z salonem pierwszym, a do tego mata bagażnika, organizer na siedzenie, mata pod fotelik, dywaniki gumowe. Dobrałem więc 3 pakiet (kolejna obniżka leasingu) i cena nieznacznie wzrosła w porównani do pierwotnej z 1wszego salonu. Zawsze gratis wg mnie jest pochodną ceny wyjściowej jakiegoś innego salonu albo ceny bez obniżek jak już jest złożone zamówienie z ceną podstawową.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI (N Line) 2WD
- Kolor: Olivine Grey
Ja kupowałem N Line w lutym z rocznika 2020 r. ostatnie sztuki produkcji, dostałem opony zimowe dobrej jakości, dywaniki i matę do bagażnika, ale to był czas fali pandemii ludzie dopiero budzili się do zakupów i salony miały nadstan nowych fur i takie rzeczy przechodziły, teraz to nawet dywaników nie chcą dawać, bo często jest tak, że stockowych samochodów z magazynów czy na salonach już nie ma, albo przebrane, a na nowy z produkcji trzeba czekać minimum pół roku. Ceny rosną, widać to i ludzie się rzucili na nówki tak, że popularnych modeli często już nie ma ... bieda w kraju
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Nlain
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Biały
Nie chcę być nie miły ale dobrze go zabezpiecz ja miałem n line rok i 3 miesiące w lutym mi zniknął z pod bloku po 4 miesiącach umorzyli sprawę pozdrawiam i mam nadzieję że będziesz się nim cieszył dłużej niż ja
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 GDI (132KM) Style 2WD
- Kolor: Stellar blue
Nawrot, grudzień 2019 i już na wyprzedaży rocznika (auto było 'na stanie', ale czekali na mój przypływ gotówki do stycznia). I serio, nawet nie zdążyłam zapytać, a już uprzejmy Pan sprzedawca dorzucił opony, co mi było oczywiście na rękędaniel.tucson4 pisze: ↑11 sie 2021, 11:50P.S. Tak Czasy się mocno zmieniły Jol_a, Ty w Jaremko kupiłaś i kiedy te opony wynegocjowałaś - przy odbiorze auta czy wcześniej
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI (N Line) 2WD
- Kolor: Olivine Grey
Garażuję, a wcześniej był na parkingu strzeżonym, dużo tutaj nie wymyślisz jak się fachowcy zaczają, ale wykupiłem AC + GAP na 5 lat 100% zwrotu kwoty zakupu gdyby ukradli, zdarzył się wypadek z mojej lub czyjejś winy, odzyskuję całą kwotę.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Platinium
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Dark Knight
Hyundai Tucson 2021 (NX4)
Mam, jeżdżę od piątku. Kolor Dark Knight, 1.6 T-GDI w manualu wersja Platinium .
- fingeros
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson 1.6 T GDI 150 KM Platinum
- Kolor: Czarny
Gratuluję.
- daniel.tucson4
- Autor
- Twój samochód: 1.6 T-GDI 150 KM
- Kolor: Taki ładny
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 T-GDI HEV Platinum 2WD
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: 2 kolorowy
ciekawe jakim cudem miałeś wersje N-Line... i jeszcze rok i 3 miesiące... jak zamawiałem swojego to wersja NLina w polskich salonach była dostępna dopiero od ok maja 2021... więc jakim cudem miałeś ją od tak dawna??
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Kolega miał wersję TL