Kolego, długo. Tylko pozostało modlenie się, aby ta kolumna z datą wykonania była taka sama jak planowana

A tak w ogóle to kto Ci to wysłał? Dealer? Bo rozumiem, że to nie strona jakaś www, bo niby jak sprawdzisz skoro VIN-u nie ma??

Kolego, długo. Tylko pozostało modlenie się, aby ta kolumna z datą wykonania była taka sama jak planowana
A widzę, że napisałeś, że dealer.daniel.tucson4 pisze: ↑13 wrz 2021, 11:26
A tak w ogóle to kto Ci to wysłał? Dealer? Bo rozumiem, że to nie strona jakaś www, bo niby jak sprawdzisz skoro VIN-u nie ma??![]()
Ja mam też zamówiony 31 maja i teoretycznie ma się wyprodukować 15 października. Na razie nie ma żadnych informacji od dealera ale jak słyszę, że ludzie jeszcze czekają na samochody zamówione w kwietniu to nie nastawiam się na szybki odbiór.
Podobnie sprawa wygląda u mnie. Zamówiłem co prawda samochód 27 lipca ale był on wcześniej zamówiony do produkcji przez dealera 25 maja. Ostatnio dostałem info, że przewidywany dzień produkcji w systemie to 21 październik.
Był zamowiony, ale sprzedał się w zeszłym tygodniu, po mojej pierwszej wizycie.. Więc dla mnie dopiero składali zamówienie, niby jeszcze tego samego dnia. Od ręki mieli coś w białym kolorze, i chyba coś czerwonego. Ale to też była informacja z zeszlego tygodnia, więc mogło się to zmienić. Na pewno czarnego n line nie mieli od ręki.