Powiem Ci szczerze że jak to jest możliwe to za bardzo nie wiem . Nie zagłębiałem się w to jak to wygląda względem prawa bo sam nie mam takiej wiedzy a skorzystanie z jakiś osób kompetentnych w tym temacie przyniosło by pewnie jakieś koszty a myślę że efekt mógł by być taki że zajęło by to sporo czasu , ileś pieniędzy a na końcu auta z umowy i tak pewnie by nie było . Mi po prostu powiedzieli że auto się nie wyprodukuję i to by było na tyle jeżeli chodzi o obecną umowę . Teraz możemy zamawiać kolejne auto z nowego roku produkcyjnego i z nowego cennika . Odpowiedziałem że się zastanowię co robię dalej i na tym nasza rozmowa się zakończyła . W między czasie pooglądałem sobie KIA Sportage i tak mi się spodobała że kolejną i ostatnią wiadomość jaką do nich wysłałem to była prośba o zwrot zaliczki . Zaliczka bez problemów została mi już zwrócona a ja już czekam na KIA
Tucson NX4
Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Hyundai Tucson NX4 , Executive , 1.6 GDI 150 KM , 2WD
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: NX4
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Phantom Black
Re: Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Dark Knight
A jaką wersję zamówiłeś? I jak polityka rabatowa i okres oczekiwania?Buczacznik pisze: ↑14 sty 2022, 19:02W między czasie pooglądałem sobie KIA Sportage i tak mi się spodobała że kolejną i ostatnią wiadomość jaką do nich wysłałem to była prośba o zwrot zaliczki . Zaliczka bez problemów została mi już zwrócona a ja już czekam na KIA
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Hyundai Tucson NX4 , Executive , 1.6 GDI 150 KM , 2WD
- Kolor: Phantom Black
Business Line , biała , benzyna 150 km , manual , żadnych dodatków . Jeżeli chodzi o rabaty to ja nie mam za dużego pola do manewru bo ja kupuję na osobę prywatną . A jeżeli chodzi o rabaty na jakieś grupy to nawet się tym nie interesowałem bo po prostu mnie to nie dotyczy . Jeżeli chodzi o czas oczekiwania to w umowie mam zapisany koniec kwietnia ale mogę powtórzyć co usłyszałem w salonie od sprzedawcy . Powiedział że automat 6 miesięcy , manual 4 miesiące i dodał też że myśli że jest bardzo duża szansa żeby te auto dotarło w ciągu 60 dni
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson nline 1.6
- Skrzynia: Automat
- Kolor: Bordowy
Witam, pochwalę się
Na farcie udało mi się znaleźć HT nline
Dziś zjechał do Polski. Trzymam kciuki za oczekujących i ich cierpliwosc... bo to co się dzieje to porażka
Przeskoczyłem na HT po 3 miesiącu stania w kolejce na octavie... i w tej kolejce nie miałem nawet numerka... co za czasy...
Dziś zjechał do Polski. Trzymam kciuki za oczekujących i ich cierpliwosc... bo to co się dzieje to porażka
Przeskoczyłem na HT po 3 miesiącu stania w kolejce na octavie... i w tej kolejce nie miałem nawet numerka... co za czasy...
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDI, 4WD, 230KM PLATINUM, N-LINE, + SUN, SEATS
- Napęd 4x4: Tak
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Shimmering Silver
A możesz coś więcej opisać tego Nline. Silnik skrzynia. Kiedy zamówiony przez saloni jaki salon. Najbardziej interesuje mnie czy HEV schodząPiotr_i pisze: ↑15 sty 2022, 20:44Witam, pochwalę się
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Kolor: silky bronze
Mirgos 5840??
Jeśli chodzi o homologacje to już dostają w każdym salonie czy tylko w Twoim Ci powiedzieli że już są?
Jeśli chodzi o homologacje to już dostają w każdym salonie czy tylko w Twoim Ci powiedzieli że już są?
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1,6
- Kolor: SB
W każdym
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
-
- Świeżak
- Twój samochód: Polo
- Kolor: Czerwony
Dzisiaj rano rozmawiałem z dealerem z Pszczyny... i za kilka dni dojedzie do nich HT Mild Hybrid wersja executive plus elektryczna klapą bagażnika, kolor silky bronze (rano samochod był jeszcze niezarezerwowany
Od innego dealera uzyskałem informację, że aktualnie przyjeżdżają automaty zamawiane w IV i V 2021...
Od innego dealera uzyskałem informację, że aktualnie przyjeżdżają automaty zamawiane w IV i V 2021...
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson nline 1.6
- Kolor: Bordowy
No to mi w podobnej sytuacji pewnie udało się trafić. W sobotę przyjechal . Ogarniam papiery i wyjeżdżam. Trzeba filowac na okazję bo to czekanie to ... niech strzeligreg007 pisze: ↑17 sty 2022, 16:01Dzisiaj rano rozmawiałem z dealerem z Pszczyny... i za kilka dni dojedzie do nich HT Mild Hybrid wersja executive plus elektryczna klapą bagażnika, kolor silky bronze (rano samochod był jeszcze niezarezerwowany