Tucson NX4
Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 2021 - maybe
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat DCT
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: amazon grey
Re: Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
a kiedy zamawialiście ?
-
- Twórca
- Twój samochód: 1,6 TGDI hybryd 230KM Platinum N-line
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Kolor: Red sun
Kiedy zamawiany?juz zapomniałem kiedy.a tak na powaznie?to tura ktora salon zamowil w maju.ja podpisalem umowe 4go sierpnia.wlasnie wrocilem z salonu.no i mam kolejny termin.teraz 15y grudzien.w salonie 30go grudnia.w to i tak juz nie wierze.w dodatku nagle pojawilo sie podczas rozmowy magiczne slowo HOMOLOGACJA.pytam sie o ki ch*** chodzi.odpowiedz zacna mnie trafila niczym piorun.auto wyprodukowane w grudniu 2021 potrzebuje homologacji z 2022.wiec w takie sciemy juz nie wierze.pic na wode fotonontaz. I co zrobic?no coz-nic.bo np za auto ktore sobie zamowilem mam zaplacic 171tys.gdybym je dzisiaj zamawial zaplacilbym juz 187tys.kolega zamawial VW Craftera czekal-trzymajcie sie ludziska-18miesiecyto sa kpiny.dodatkowo auto w tym czasie podrozalo o 23tys i to niestety musial zaplacic.
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 2021 - maybe
- Kolor: amazon grey
jaka wersja, że 171 ?
-
- Forumowicz
- Twój samochód: MHEV 4WD Platinum + N-line
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Shadow Grey
No i wlasnie sie dowiedzialem ze znowu zmiana u mnie -> 13.01.2022 start produkcji, szczerze to mam juz dość, dobrze ze idzie okres swiateczny to auto nie jest specjalnie potrzebne. Handlowiec mowil ze mimo iz bedzie z rocznika 2022, to konfiguracja bedzie z 2021 bo w nowym cenniku do nline juz sie nie da dokupic kilku pakietow (rzekomo ze wzgledu na brak komponentow, ale juz dla Platinum sie da wiec pewnie sciema). Cena takze zostanie utrzymana wiec druga pozytywna informacja.
-
- Forumowicz
- Twój samochód: HYUNDAI Tucson HYBRYD 1.6 HEV 4x4 EXECUTIVE
- Kolor: Czarny
Witam autko Hyundai Tucson Hybrid Executive 1,6T-GDI HEV 4WD (230KM) A6 kolor Czarny zamówienie 23 sierpnia - terminy 30 październik 25 listopad , 14 grudnia dzisiaj informacja 20 stycznia - samochód zamówiony przez CarLease Poslka niby były zamówione w 15 lipca ( brałe tego bo taki był Hyundai Tucson Hybrid Executive 1,6T-GDI HEV 4WD (230KM) A6m ) sam wydzwaniam pytam wszyscy mają nas daleko w d....e . Czekam co dalej Pozdrawiam Was
-
- Twórca
No widzisz.mamy podobnie.ja zamowilem hybryde 230KM 2WD,PLATINUM,N-line.zamowienie 04,08,2021.salon zamowil auto w maju.
-
- Twórca
Kumpel dzwonil dzisiaj po salonach.opel,audi volvo itp.opel 8 miesiecy.volvo 11miesiecy.porazka.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 T-GDI HEV Platinum 2WD
- Kolor: 2 kolorowy
mi tak samo przeskoczyło, ale PH mówił, że auto "z rocznika 22" będzie miało produkcję z 2021...alh4z pisze: ↑14 gru 2021, 12:30No i wlasnie sie dowiedzialem ze znowu zmiana u mnie -> 13.01.2022 start produkcji, szczerze to mam juz dość, dobrze ze idzie okres swiateczny to auto nie jest specjalnie potrzebne. Handlowiec mowil ze mimo iz bedzie z rocznika 2022, to konfiguracja bedzie z 2021 bo w nowym cenniku do nline juz sie nie da dokupic kilku pakietow (rzekomo ze wzgledu na brak komponentow, ale juz dla Platinum sie da wiec pewnie sciema). Cena takze zostanie utrzymana wiec druga pozytywna informacja.
i tak będzie w papierach. Rejestracja będzie na 22... cena oczywiście ta sama
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDI, 4WD, 230KM PLATINUM, N-LINE, + SUN, SEATS
- Kolor: Shimmering Silver
Witam! Widzę, że wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Auto zamówione 31.07 termin odbioru z dużym zapasem miał być 17.12. 9 grudnia otrzymałem informację iż auto nie jest jeszcze w produkcji i oczywiście padło magiczne słowo HOMOLOGACJA. Czytając posty widz ze jestem w czarnej d. Jutro odwiedzam salon i mam nadzieję na szczerą rozmowę z handlowcem.
Zamówiony Tucson to Platinum N LINE, 4WD, HEV 230KM + SUN i SEATS w kolorze Shimmering Silver.
Zamówiony Tucson to Platinum N LINE, 4WD, HEV 230KM + SUN i SEATS w kolorze Shimmering Silver.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 T-GDI HEV Platinum 2WD
- Kolor: 2 kolorowy
to przez ten kolor na pewno