Eh, Ty szczęściarzu... Nie zapomnij się na forum podzielić wskazówkami czy potencjalnymi uwagami co do furmankidominikp24 pisze: ↑09 lis 2021, 15:24... Sam samochód dzisiaj dotarł do salonu i czeka już na placu.

Eh, Ty szczęściarzu... Nie zapomnij się na forum podzielić wskazówkami czy potencjalnymi uwagami co do furmankidominikp24 pisze: ↑09 lis 2021, 15:24... Sam samochód dzisiaj dotarł do salonu i czeka już na placu.
To że stoi w salonie może nie wiele znaczyć. Na faceboku na forum Kia piszą, że ich Kia też dojechały i stoją w salonach nie wydają ich jednak ze względu na przekroczenie rocznego limitu co2 ze wzgledu na kary. Czekają na nowy limit w 2022 roku. Nie wiem ile w tym prawdy i obyś miał więcej szczęścia i odebrał HT.daniel.tucson4 pisze: ↑09 lis 2021, 16:03Eh, Ty szczęściarzu... Nie zapomnij się na forum podzielić wskazówkami czy potencjalnymi uwagami co do furmanki![]()
![]()
Nie widzę większego sensu w wożeniu takich samochodów do salonów, żeby tam stały. Nie wydaje mi się, żeby o to chodziło - salony to nie przechowalnie z wielkimi placami, a postój samochodów na placu przy Salonie w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu jest znacznie droższy niż na dużym placu pod Pierdziszewem Dolnym. Poza tym przy tych salonach place są na ogół niezbyt duże.
100% racji, w KII jest blokada do końca roku, nawet jak mają auto samochodu nie wydają do końca roku. Info od kolegi dealera w salonie KII.kik pisze: ↑11 lis 2021, 22:04To że stoi w salonie może nie wiele znaczyć. Na faceboku na forum Kia piszą, że ich Kia też dojechały i stoją w salonach nie wydają ich jednak ze względu na przekroczenie rocznego limitu co2 ze wzgledu na kary. Czekają na nowy limit w 2022 roku. Nie wiem ile w tym prawdy i obyś miał więcej szczęścia i odebrał HT.