Tucson NX4
Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
-
- Forumowicz
- Twój samochód: HYUNDAI Tucson HYBRYD 1.6 HEV 4x4 EXECUTIVE
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Czarny
Re: Czas oczekiwania na nowego Tucsona NX4 od zamówienia
Amat ja tez mam odbiór w piątek planowany ale że nie ma mnie w Polsce od czwartku to dopiero odbiorę w przyszłym tygodniu Syriusz a ty czekaj cierpliwie bo to już lada dziień lada chwila )))
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson
- Wersja: NX4
- Kolor: Najładniejszy
Syriusz spoko!Syriusz1969 pisze: ↑24 maja 2022, 13:50Kolego Ty mnie nie strasz.ja zamówiłem też HEV platinum 8go sierpnia 2021.termin po iluś zmianach na 10 czerwca 2022.nie chce słyszeć że ponowna zmiana terminu.nie mam też zamiaru odpuszczać.zbyt długo już czekam.co mi to da że zrezygnuje?ponownie rok zacznę odliczać?
W przeciągu 14 dni dostaniesz dobrą wiadomość. To naprawdę przyśpieszyło. Dzisiaj byłem w salonie i nawet tam tak mowią. Przekażę wam dobra wiadomość: dzisiaj płaciłem - cena z umowy z lipca 2021r.
W czwartek tablice i ubezpieczenie, a w piątek po autko. Przypomnę piszę o HEV platinum
Rysiek55... Szerokości
Pamiętam jeszcze czasy, gdzie pestki z czereśni się wypluwało.
-
- Twórca
- Napęd 4x4: Nie
- Kolor: Dark Knight
U lokalnego dealera na parkingu stoi chyba ze 20-30 Tucsonów. Wszystkie w tym samym kolorze (o ile nie mylę się to Dark Knight) - może robią partie kolorami?
- daniel.tucson4
- Autor
- Twój samochód: 1.6 T-GDI 150 KM
- Skrzynia: Manual
- Kolor: Taki ładny
Te stojące - to słyszałem od ASO - to mogą mieć jakiś "niekomplet" - czyli jakiś brak, na który się czeka, a ASO zamontuje - ale to mi śmierdzi na kilometr - co z odpowiedzialnością, testami, atestami, dokumentacją - może nasze grzechoczące sprzęgła w MT przeszły taką drogę...
-
- Twórca
- Kolor: Dark Knight
To u mojego chyba drzwi dokładali później bo zamykają się pod warunkiem, że solidnie trzasnę - jak w maluchu
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.6 T-GDI 2 WD
- Skrzynia: Automat DCT
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Silky Bronze
U mnie to samo. Trzeba dość mocno trzepnąć żeby się zamknęły. Dzieciaki robią podejście parę razy żeby zamknąć. Zgłaszałeś to?
-
- Świeżak
- Kolor: uroczy
Ja nie chcę straszyć, sam chętnie przsiąde się z moje I30 do Tucsona HEV.Syriusz1969 pisze: ↑24 maja 2022, 13:50Kolego Ty mnie nie strasz.ja zamówiłem też HEV platinum 8go sierpnia 2021.termin po iluś zmianach na 10 czerwca 2022.nie chce słyszeć że ponowna zmiana terminu.nie mam też zamiaru odpuszczać.zbyt długo już czekam.co mi to da że zrezygnuje?ponownie rok zacznę odliczać?
Mam pytanie czy mogę poprosić sprzedawce aby wysłał mi screana z systemu na kiedy jest planowany termin bo już zaczynam tracić nadzieję i nie wierzę sprzedawcy w to co mówi.
Drugie pytanie czy na opóźnienie też może mieć wpływ że zamówiłem skórę? bo widze po koledze @Syriusz1969, który zamawiał trochę wcześniej to termin ma na czerwiec a mój teoretycznie przełom lipca/sierpnia?
-
- Twórca
- Twój samochód: 1,6 TGDI hybryd 230KM Platinum N-line
- Kolor: Red sun
Trafal125.nie mam pojęcia co ma wpływ na to wszystko co się dzieje.moze i skóra również.auto które ja zamówiłem myślałem że zrobią w miarę szybko.tylko ze potem okazało się iz z wszystkim mają problemy.a ja dobrałem sobie i panoramę,zawieszenie sterowane elektrycznie,kolor sun Ted jak dobrze pamiętam.a na wszystko walnąłem N-line No ito jeszcze w wersji Platinum.szczerze to w tym modelu nie dołożyłem tylko 4x4.tak więc u mnie mają pole do popisu by zwalać na cokolwiek zechca.fakt-to mój wybór.tylko kto to wiedział że tak będzie?
-
- Twórca
- Kolor: Najładniejszy
Jak zwykle siejesz czarna propagandę. Prawda jest inna. HMP ma jakiś problem ze skompletowaniem lub przesyłaniem dokumentów (homologacjia itp) mój dotarł do salonu 17 maja a dopiero dzisiaj (podobno) mają (po interwencji) otrzymać kurierem wszystkie dokumenty niezbędne do zarejestrowania auta. Jak nic nie wyskoczy w piątek odbiór. To będzie 10dni!! Słyszałem w salonie że to jest niezależne od nich. Gdzieś coś nie trybi. Wczoraj oglądałem samochód. Zrobiony przegląd zerowy, zamontowane wszystkie zlecone akcesoria, nawi zaktualizowana, dywaniki położone..... A samochód stoi na placu, a co niektórzy wymyślają teorie spiskowe.daniel.tucson4 pisze: ↑24 maja 2022, 22:14Te stojące - to słyszałem od ASO - to mogą mieć jakiś "niekomplet" - czyli jakiś brak, na który się czeka, a ASO zamontuje - ale to mi śmierdzi na kilometr - co z odpowiedzialnością, testami, atestami, dokumentacją - może nasze grzechoczące sprzęgła w MT przeszły taką drogę...
Pamiętam jeszcze czasy, gdzie pestki z czereśni się wypluwało.
-
- Świeżak
- Kolor: uroczy
Kolego @Syriusz1969 ty masz już tuż tuż do terminu więc trzymam kciuki.
Mam nadzieje że i umnie się coś ruszy, moze wybiore się do salonu aby pani odczytała co tam w szklanej kuli słychać i czy faktycznie mój termi taki odległy.
Mam nadzieje że i umnie się coś ruszy, moze wybiore się do salonu aby pani odczytała co tam w szklanej kuli słychać i czy faktycznie mój termi taki odległy.