https://businessinsider.com.pl/gospodar ... 28ZkBWHV1A
Dokładnie, na 10 telefonów mój sprzedawca tylko raz odzwonił, mikro to inicjatywa
Dokładnie TAKie miałem przemyślenia wracając dziś z ASO po podpisaniu "testamentu" na moje 2,5 klocka na następne 60 miechówZibi70 pisze: ↑04 gru 2021, 15:52
Co do wypasionego - stosunkowo taniego auta. Ono specjalnie tanie nie jest, a ten wypas ma taką jakość jak widać.
Tak serio to jest w nim dużo dupereli i ogłupiaczy, a to co kluczowe i powinno być dobrej jakości, jest mocno przeciętne (np. światła - marne ledy z przodu a z tyłu zwykłe - żarnikowe, skrzynie biegów znane z kaprysów, pianoblack do wyrzygu i oszczędności na durnych pokrętłach - bo dotyk tańszy, a niech się z tym kierowca użera, niby markowe opony - wyjące jak nieszczęście z przytrzaśniętymi jajcami). ...
Czasem sie zastanawiam czy nie lepiej juz ten podatek zaplacic i miec ta kase na przyjemnosci niz kolejne zobowiazanie i zmartwienie na glowiedaniel.tucson4 pisze: ↑04 gru 2021, 19:30P. S. Ale biorę, raz kozie śmierć... Mój obecny Ford Focus 1.6 TDCi, też miał być pułapką, mam go 12 lat, filtry, olej, opony, spalanie 4.1 dziś do Wrocka 120 km
No, ale podrdzewiały tylne nadkola, no i tylko 100 KM, oraz muszę mieć koszty z leasingu właśnie w firmie bo podatek...![]()