Tucson TL
Android Auto & Apple CarPlay
Re: Android Auto & Apple CarPlay
Gdzieś wyczytałem, że najlepiej mieć filmy w rozdzielczości 640x352.
- gdyl
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6
- Kolor: Czarny
Tutaj mamy na ten temat uruchamiania wszystko opisane Google translator w Chromie powinien pomóc w zrozumieniuwrobel pisze:Gdzieś wyczytałem, że najlepiej mieć filmy w rozdzielczości 640x352.
LINK: HYUNDAI Tucson VIDEO
A tu dodatkowo do konwektera by filmy działały
LINK: AVIDEMUX
A jak byście chcieli mieć neta ( wcześniej przed uruchomieniem Wina trzeba połączyć się z WiFI) to polecam przeglądarkę : Zetakey na Win 7CE
-
- Świeżak
- Twój samochód: Hyundai Tucson TL 1.6 GDi Style
- Kolor:
Właśnie dostałem maila z newslettera Android Auto. Piszą, że wydali super aktualizację... ponad 30 krajów... Niestety naszego nadal nie ma
- Hrabia
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI 2WD Comfort + Navi
- Kolor: Polar White
Bardzo smutna wiadomość. Bez Android Auto PL nie dodadzą tej funkcjonalności do naszych aut.
- jag888
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 2016 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM) BlueDrive , wersja Style
- Kolor: Phantom Black
a Apple CarPlay dziala w naszych navi?
- Hrabia
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI 2WD Comfort + Navi
- Kolor: Polar White
Niestety nie.
Re: Aktualizacja map na najnowsze
No i pierwszy zonk. U mnie pen w gnieździe, mp3 gra a do windy wejść nie mogę, za to wyświetla mi się wersja navi. Co robię nie tak? naciskam przycisk, naciskam drugi raz i przytrzymuję ale jak wyżej.
Czyżby coś nie tak z "penem"? Sformatowany w FAT32 tyle że tam jest sporo różnych rzeczy.
edit.
Dobra doszedłem mój błąd . wgrałem skompresowany a dopiero wypakowałem. wgranie bezpośrednio wyodrębnionych plików pomogło. Wszystko hula .dzięki!
Czyżby coś nie tak z "penem"? Sformatowany w FAT32 tyle że tam jest sporo różnych rzeczy.
edit.
Dobra doszedłem mój błąd . wgrałem skompresowany a dopiero wypakowałem. wgranie bezpośrednio wyodrębnionych plików pomogło. Wszystko hula .dzięki!
Ostatnio zmieniony 09 gru 2016, 7:14 przez krisman, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: literówki
Powód: literówki
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort 2WD
- Kolor: biały
Witam wszystkich,
Przetłumaczyłem dokładnie stronę https://www.forotucson.com/temas/tcpmp- ... -2016.882/ na której są linki do ściągnięcia programu tucsonplayer.zip i wykonywałem polecenia zgodnie z waszymi instrukcjami odnośnie pliku explore.guid, żeby był w katalogu głównym pamięci flash, dekompresje wykonałem z poziomu kompa, a następnie przeniosłem pliki do pamieci flash /pendrive/ i nic...... próbowałem już różnych metod i po wciśnięciu i ponownym przetrzymaniu przycisku w hyundai Tucson wyświetla mi się info na temat oprogramowania i windows nie uruchamia się.
Czy ktoś może przesłać screeny jak przygotował pamięc flash do odtwarzania plików video???
Pliki również mam sformatowane do rozdzielczości 640x352 pikseli.
Pomocy...
Przetłumaczyłem dokładnie stronę https://www.forotucson.com/temas/tcpmp- ... -2016.882/ na której są linki do ściągnięcia programu tucsonplayer.zip i wykonywałem polecenia zgodnie z waszymi instrukcjami odnośnie pliku explore.guid, żeby był w katalogu głównym pamięci flash, dekompresje wykonałem z poziomu kompa, a następnie przeniosłem pliki do pamieci flash /pendrive/ i nic...... próbowałem już różnych metod i po wciśnięciu i ponownym przetrzymaniu przycisku w hyundai Tucson wyświetla mi się info na temat oprogramowania i windows nie uruchamia się.
Czy ktoś może przesłać screeny jak przygotował pamięc flash do odtwarzania plików video???
Pliki również mam sformatowane do rozdzielczości 640x352 pikseli.
Pomocy...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Rozpakuj na pena i powinno działać. Tutaj opisałem co jest co i do czego.
- jag888
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 2016 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM) BlueDrive , wersja Style
- Kolor: Phantom Black
gdyby nie dzialalo - jaką masz wersję softu w navi?
coraz więcej się mówi na forach, iż w wersjach od 20.165 Hyundai coś zmienił i są kłopoty z wejściem do Windows (a tym samym odpaleniem filmów)
coraz więcej się mówi na forach, iż w wersjach od 20.165 Hyundai coś zmienił i są kłopoty z wejściem do Windows (a tym samym odpaleniem filmów)