Tucson TL
Aktualizacja radia i map nawigacji
- esk2
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDi comfort+
- Kolor: white sand
Re: Aktualizacja map na najnowsze
To chyba tez sie jutro skusze, ale zapytam najpierw w aso czy maja jakis up bo i tak bede.. Ciekawe czy w nowej mapie jest juz obwodnica Marek bo by sie przydala..
Te mapy są "pisane" z dużym poślizgiem, więc może nie być
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson 1.6T-GDI 7DCT AWD Style
- Kolor: Biały
Ja dzisiaj miałem update w ASO ale nadal mam oprogramowanie z końcówka 20.166, a mapy D.C2
Czy ta wersje obsługuje Android Auto? Komuś udało się połączyć przez Android Auto z jakąkolwiek wersją?
Czy ta wersje obsługuje Android Auto? Komuś udało się połączyć przez Android Auto z jakąkolwiek wersją?
Tucsona 2016 1.6T-GDI 7-DCT 4WD Polar White
No to Tobie pozostaje ręcznie zaktualizować
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
W aso jeszcze nie mają nowych, niby w lutym Czemu u nas zawsze w czarnej dziurce u mu...)
Co do android auto...my mamy windows,a. nie mam na myśli osób, które zakupiły sprzęt po zmianie od końcówki tamtego roku, które mają androida, ale borykają się z innymi problemami, m/i Wi-Fi i brak DAB+
Co do android auto...my mamy windows,a. nie mam na myśli osób, które zakupiły sprzęt po zmianie od końcówki tamtego roku, które mają androida, ale borykają się z innymi problemami, m/i Wi-Fi i brak DAB+
- esk2
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDi comfort+
- Kolor: white sand
Czyli mimo darmowej aktualizacji najprosciej piszac co z tego, skoro w PL ich nie ma. Trzeba sciagac z linkow i wrzucac.. Za slabym rynkiem jestesmy dla koreancow zeby o nas dbali jak np. W Stanach..
Już tak nie narzekajcie na Polskę, w połowie krajów UE jak nie lepiej nowy soft/mapy pojawiają się z poślizgiem. Choćby właśnie Hiszpanie narzekają na opóźnienia i dla tego masz linki do ich forum z mapami/softem które de facto pochodzą z Włoch, także ten tego...
Powinno to być dostępne zaraz po wydaniu, na serwerach po wpisaniu nr VIN. A nie ta cała kołomyja z ASO. Oni narzekają, my narzekamy a rozwiązanie banalnie proste.