Tucson TL
Aktualizacja radia i map nawigacji
Re: Aktualizacja map na najnowsze
I loga już powróciły
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Więc tak: soft i mapy pobrałem z linku wyżej. Od razu te 2 spakowane pliki rozpakowałem na kartę SD Hyundaia kopiując jednocześnie oryginalną mapę z tej karty na PC by w razie problemów mieć tą oryginalną. Po wsadzeniu tej karty i uruchomieniu radia przywita nas informacją że znaleziono soft i czy zrobić
Upgrade. Instalacja trwała ok 5-8 minut. Wszystko pozostało w pamięci tzn.. Radia, telefon i ustawienia oprócz loga. Tutaj wgrałem osobno. Zaznaczę że też miałem wgraną aplikacje Tucsy.
Upgrade. Instalacja trwała ok 5-8 minut. Wszystko pozostało w pamięci tzn.. Radia, telefon i ustawienia oprócz loga. Tutaj wgrałem osobno. Zaznaczę że też miałem wgraną aplikacje Tucsy.
Jakieś widoczne różnice?
Ciekawe czy ASO już u nas ma tą wersję?
Ciekawe czy ASO już u nas ma tą wersję?
Szczerze dźwięk ten sam..tzn dalej trzeba wejść w głęboko ustawienia i zaznaczyć off żeby lepiej grało. Ciekawe czy będzie pamiętał te ustawienie ale to sprawdzę za 2 godziny jak wyjadę...a tak poza tym są chyba 2-3 nowe ustawienia.
No i pewnie to jest przyczyna zresztą jak widać @Łukaszowi instalka poszła bez problemu. Próbowałeś odpalić instalke jeszcze raz z karty SD?
@Łukasz, a Tucsy działa poprawnie na tej wersji?
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson 1.6 T-GDI
- Kolor:
U mnie działa.@Łukasz, a Tucsy działa poprawnie na tej wersji?