Zaaktualizowało soft radia do 20.220 ?
Tucson TL
Aktualizacja radia i map nawigacji
-
- Świeżak
- Twój samochód: 2.0 Premium
- Kolor: Czarny
Re: Aktualizacja radia i map nawigacji
-
- Świeżak
Odpowiem sam sobie Tak, zaaktualizowało gen2. mapa wersja 15. Soft radia 20.220. Radiologos działają z tą wersją również.
W ustawieniach połączenia Bluetooth na IPhone wybrałem Samochodowy Zestaw Stereo z listy i wydaje się przestało przerywać połączenia telefoniczne.
Pozdrawiam
W ustawieniach połączenia Bluetooth na IPhone wybrałem Samochodowy Zestaw Stereo z listy i wydaje się przestało przerywać połączenia telefoniczne.
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 2.0 CRDI Premium (25 lat Hyundai) 4WD
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
Czy musiałeś ponownie instalować logo, czy może po update loga nie zniknęły?NaY pisze:Radiologos działają z tą wersją również.
-
- Świeżak
Zainstalowałem ponownie.
W ustawieniach połączenia Tucsona przez Bluetooth Iphone dobrze wybrać na Stereofoniczny zestaw samochodowy audio.
Bo jak mieliśmy ustawione Domyślnie to przerywało co chwilę dźwięk, jakby włączało się oszczędzanie energii.
W ustawieniach połączenia Tucsona przez Bluetooth Iphone dobrze wybrać na Stereofoniczny zestaw samochodowy audio.
Bo jak mieliśmy ustawione Domyślnie to przerywało co chwilę dźwięk, jakby włączało się oszczędzanie energii.
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson 2.0 CRDI 136 KM
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Diesel
- Kolor: Y3Y
Potrzebuje porady jak zrobić by się wyświetlały loga stacji radiowych ? Rocznik mojego Tucsona to 2016 . Próbowałem wejść do Win ale nie działa ten kod 229877. Mam zaktualizowane mapy oraz firmware. Wstawiłem zdjęcie .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1,6 GDI Comfort
- Rok produkcji: 2019
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Micron Grey
Na stronie Hyundai pojawiła się nowa aktualizacja nawigacji październik 2023r. Pozdrawiam.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort
- Kolor: Biały
Mam pytanie
Czy jest jakaś ścieżka aby zaktualizować soft samego radia (beż nawigacji). Posiadam takową stacje na Gen5 (Android) - "wystający" ekran 7" - ale bez nawigacji (rocznik 2019/2020) I od początku beż aktualizacji. ASO twierdzi zrobia update tylko tych z nawigacją. Tu też, na forum, nie doszukałem się odpowiedzi
Czy jest jakaś ścieżka aby zaktualizować soft samego radia (beż nawigacji). Posiadam takową stacje na Gen5 (Android) - "wystający" ekran 7" - ale bez nawigacji (rocznik 2019/2020) I od początku beż aktualizacji. ASO twierdzi zrobia update tylko tych z nawigacją. Tu też, na forum, nie doszukałem się odpowiedzi
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1,6 GDI Comfort
- Rok produkcji: 2019
- Kolor: Micron Grey
Odnośnie zapytania czy pojawiły się nowości w aktualizacji navi z października 2023. Wizualnie nie widzę zmian. Chyba że są tylko zmiany w mapach. I tak jeżdżę na android auto mapy z google + janosik w tle .
- destroyed22
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI STYLE
- Kolor: Biały
No ale generalnie to chyba warto sobie zaktualizować? Będę robił pierwszy raz sam, zawsze szło na serwisie przy okazji.