Tucson TL
Aktualizacja radia i map nawigacji
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1,6 GDI Comfort
- Rok produkcji: 2019
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Micron Grey
Re: Aktualizacja radia i map nawigacji
Przed nową aktualizacją dobrze jest zrobić kopię plików obecnej nawigacji. Gdyby się nowa aktualizacja nie powiodła zawsze zostanie stara. Chociaż zdarza się to rzadko. Pozdrawiam
- destroyed22
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI STYLE
- Kolor: Biały
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1,6 GDI Comfort
- Rok produkcji: 2019
- Kolor: Micron Grey
Dokładnie.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 CRDI
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Kolor: Beżowy
Witam, trafiłem jakis czas temu na ten artykuł:
https://www.wyborkierowcow.pl/bezprzewo ... undai-kia/
Co myślicie na ten temat? Czy nasze radia gen2 z Windowsem maja szanse na taka aktualizacje? Na liście która jest w artykule nasze radia wystepują
https://www.wyborkierowcow.pl/bezprzewo ... undai-kia/
Co myślicie na ten temat? Czy nasze radia gen2 z Windowsem maja szanse na taka aktualizacje? Na liście która jest w artykule nasze radia wystepują
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Mam Tucsona od nowości. Przez te prawie 6 lat tylko kilka razy włączyłem fabryczną nawigację do wyznaczenia trasy.
Nie widzę powodu jej używać skoro w telefonie mam GM itd. Jeżdżę po Europie. Navi w telefonie sprawdza się wyśmienicie. Ta w samochodzie wygląda jak Automapa z Hołkiem sprzed 10 lat. Navi z CE.
Nie widzę powodu jej używać skoro w telefonie mam GM itd. Jeżdżę po Europie. Navi w telefonie sprawdza się wyśmienicie. Ta w samochodzie wygląda jak Automapa z Hołkiem sprzed 10 lat. Navi z CE.
- Zibi70
- Mistrz
- Twój samochód: Hyundai Tucson N-Line 1.6 T-GDI 150 KM
- Wersja: NX4
- Kolor: Dark Knight
Ja natomiast nie podłączam GM bo mam mapę w samochodzie i póki wychodzi aktualizacja nie widzę powodu by się bawić z kabelkami itd, zwłaszcza że GM wygląda jak dla mnie bardziej ubogo, a mam dziwne wrażenie, że mapa w Hyundaiu korzysta z tych samych danych co GM, bo kilka razy porównywałem i było kropka, w kropkę to samo.
Jak widać każdy ma swojego misia
Pytanie - czy ta ostatnia aktualizacja wnosi coś ciekawego - bo nie wiem czy mi się chce aktualizować.
Jak widać każdy ma swojego misia
Pytanie - czy ta ostatnia aktualizacja wnosi coś ciekawego - bo nie wiem czy mi się chce aktualizować.
Oczekiwanie zaostrza apetyt miał być 15.12.2021, potem 28.12, a potem przestał być, bo tak potrafi spieprzyć Hyundai Motortest Warszawa.
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Tak Zibi tylko Ty masz NX4, a tu jest mowa o TL... i to jeszcze przed liftingiem.
- technix5
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 7DCT 4WD
- Kolor: Moon Rock
Cześć,
moje pytanie dotyczy nawigacji GEN 2. Pobrałem za pomocą Navigation Updater aktualizację i podczas próby aktualizacji otrzymałem informację, że wersja jest starsza niż ta którą posiadam w załączniku zdjęcie zainstalowanej wersji która instalowana był ponad rok temu. Czy w plikach pobranych można odczytać jaka wersję pobrałem?
moje pytanie dotyczy nawigacji GEN 2. Pobrałem za pomocą Navigation Updater aktualizację i podczas próby aktualizacji otrzymałem informację, że wersja jest starsza niż ta którą posiadam w załączniku zdjęcie zainstalowanej wersji która instalowana był ponad rok temu. Czy w plikach pobranych można odczytać jaka wersję pobrałem?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- technix5
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 7DCT 4WD
- Kolor: Moon Rock
Witam ponownie,
skąd pobrać aktualizację radia TL.EU.SOP.20.230 oraz oprogramowanie nawigacji :TL.EU.SOP.16.49.60; EUR.16.45.71.001.001(DI1)
skąd pobrać aktualizację radia TL.EU.SOP.20.230 oraz oprogramowanie nawigacji :TL.EU.SOP.16.49.60; EUR.16.45.71.001.001(DI1)