Tucson TL
Założyli hak holowniczy
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 CRDi
- Kolor: white sand
Re: Opcje dodatkowe - oświetlenie podłogowe
Witam,
a czy ktoś z kolegów montował hak to tucsona w ASo i ile zapłacił?
Bo sie dopytałem w Wawie w Auto GT to ceny w katalogu akcji promocyjnej sa za same częśći czyli hak - 1400 z groszami , natomiast monataż jest dodatkowo i jak zapytalem o cene to zaspiewali 1200 robocizna!!!!.
czyli podstawowy hak za całośc ponad 2600 !!! toż to jakiś horror i top ma byc promocja ??? to ile normalnie hak kosztował?
pzdr.
robert
a czy ktoś z kolegów montował hak to tucsona w ASo i ile zapłacił?
Bo sie dopytałem w Wawie w Auto GT to ceny w katalogu akcji promocyjnej sa za same częśći czyli hak - 1400 z groszami , natomiast monataż jest dodatkowo i jak zapytalem o cene to zaspiewali 1200 robocizna!!!!.
czyli podstawowy hak za całośc ponad 2600 !!! toż to jakiś horror i top ma byc promocja ??? to ile normalnie hak kosztował?
pzdr.
robert
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Założyli hak holowniczy
Wszystko zależy czy przed odbiorem czy po odbiorze...
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 CRDi
- Kolor: white sand
Po odbiorze...
- marcelini
- Weteran
- Twój samochód: Santa Fe
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Kolor: white pearl
Jeśli dobrze pamiętam, to mi krzyknęli za hak 1600 pln. Na gotowo. Hak z odpinaną kulą. Montaż przed odbiorem, nota bene w takim pośpiechu, że do dziś (a 2 razy naprawiali) nie działa jak trzeba.
Santa Fe CRDi 4 WD white pearl
U mnie po odbiorze "wytargowałem" hak +wiazka+montaż ok.1900zl. Ale w sumie wtedy zrezygnowałem bo dostałem belki gratis, a chodziło tylko o rowery. Teraz jednak chyba pochylę się nad tematem (na przyszły sezon).
Ja hak kupiłem na własną rękę i zawiozłem do ASO aby mi zamontowano przed odbiorem auta. Całość wyszła 1600zł netto( hak plus montaż)
Zamówiłem hak samemu bo dostałem lepszą cenę u dystrybutora niż w ASO.
Montaż był nieco tańszy bo przed odbiorem a jak wiadomo często przed jest taniej niż już po wyjeździe auta z salonu.
Hak dedykowany wypinany pionowo z wiązką dedykowaną 13pin( jedyna słuszna opcja w świetle dzisiejszych przepisów)
Po zdjęciu haka gniazdo zupełnie niewidoczne- ukryte za zderzakiem i pod autem.
Wysłane z Tapatalk
Zamówiłem hak samemu bo dostałem lepszą cenę u dystrybutora niż w ASO.
Montaż był nieco tańszy bo przed odbiorem a jak wiadomo często przed jest taniej niż już po wyjeździe auta z salonu.
Hak dedykowany wypinany pionowo z wiązką dedykowaną 13pin( jedyna słuszna opcja w świetle dzisiejszych przepisów)
Po zdjęciu haka gniazdo zupełnie niewidoczne- ukryte za zderzakiem i pod autem.
Wysłane z Tapatalk
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Montowałem hak w ASO po odbiorze samochodu. Hak Westfalia automat 1150, wiązka uniwersalna 300, montaż 650 razem 2100zł. Czas montażu 4,5 godziny. Po półtorarocznym użytkowaniu nie ma żadnych problemów i jestem zadowolony.
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Używacie haka do uchwytów na rowery czy do przyczepek ? W przypadku kolegi @rav wiem, że ciagnie przyczepkę...
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Ja używam tylko do rowerów. Sprawdza się wyśmienicie.
1.6 T-GDI 4WD Comfort
U mnie przyczepka plus rowery.
Kupiłem 2m-ce temu platformę na 4 rowery w Jula( polecali koledzy z innego forum)
W niedzielę wyjazd na Chorwacje i oczywiście z rowerami.
Super sprawa mieć je na haku bo przy gabarytach Tucsa chowają się za autem i nie wpływają wcale na spalanie i hałas.
Nie trzeba też ładować ich na dach i zastanawiać się co przy niższym parkingu.
Do tego platforma odchylana daje możliwość otwarcia bagażnika nawet jak są na niej już rowery założone.
Polecam więc i hak do Tucsa i od razu też bagażnik rowerowy:)
Wysłane z Tapatalk
Kupiłem 2m-ce temu platformę na 4 rowery w Jula( polecali koledzy z innego forum)
W niedzielę wyjazd na Chorwacje i oczywiście z rowerami.
Super sprawa mieć je na haku bo przy gabarytach Tucsa chowają się za autem i nie wpływają wcale na spalanie i hałas.
Nie trzeba też ładować ich na dach i zastanawiać się co przy niższym parkingu.
Do tego platforma odchylana daje możliwość otwarcia bagażnika nawet jak są na niej już rowery założone.
Polecam więc i hak do Tucsa i od razu też bagażnik rowerowy:)
Wysłane z Tapatalk