Tucson NX4
Zakup używanego Tucsona NX4
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Zakup używanego Tucsona NX4
Napiszcie tam komentarz i podrzućcie zainteresowanym bezproblemowym użytkowaniem ten link:
zglos-problem-autem-Tucson-nx4.html
Bezproblemowe użytkowanie to może było pomiędzy Mercedesami W115 a W124 - dalej to już normalka że po wyjeździe z fabryki za chwilę już coś nie działa. Takie czasy... w których można kupić Mustanga z silnikiem R4 o pojemności 2.3 i mocy 310 koni
zglos-problem-autem-Tucson-nx4.html
Bezproblemowe użytkowanie to może było pomiędzy Mercedesami W115 a W124 - dalej to już normalka że po wyjeździe z fabryki za chwilę już coś nie działa. Takie czasy... w których można kupić Mustanga z silnikiem R4 o pojemności 2.3 i mocy 310 koni
- Dreaminalist
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson NX4E FL G4FP ( GT ) WMJ6 FWD
- Rok produkcji: 2024
- Wersja: NX4
- Kolor: Metaliczny
No Ja tutaj bardziej szydzę z tego , że rzekomo silniki dużo palą. Albo mam jakiś "felerny" egzemplarz
ale to palić "sporo" nie chce, a wręcz powiedziałbym , że pali mniej niż się spodziewałem.
Natomiast co do usterek , to fakt , że nie ma żadnych takich które by unieruchomiły samochód na dobre , choć
oczywiście jak widać po forum "choroby wieku dziecięcego" też NX4 nie obce ( jak każdemu przedliftowi )
ale to palić "sporo" nie chce, a wręcz powiedziałbym , że pali mniej niż się spodziewałem.
Natomiast co do usterek , to fakt , że nie ma żadnych takich które by unieruchomiły samochód na dobre , choć
oczywiście jak widać po forum "choroby wieku dziecięcego" też NX4 nie obce ( jak każdemu przedliftowi )
-
- Świeżak
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 6MT 2WD (150 KM) Executive + Elektryczna Klapa+wypinany Hak
- Kolor: Silky Bronze metalic
Re: Używany Tucson - ocena ogłoszeń online
Witam serdecznie czy myślicie, że ta oferta jest w porządku ? https://sprzedajemy.pl/hyundai-Tucson-e ... nr67408600
- IDEA
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 230 KM
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Biały
Są ludzie którym auta zwyczajnie się nudzą i wymieniają . Kto im zabroni ?
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI 48V 2WD 7DCT MY22
- Kolor: Dark Knight
Trochę zastanawia mnie że auto ma 11000 km i jest po drugiej wymianie serwisowej oleju. Sam wymieniłem olej u siebie w aucie po 3000 km ale to była moja "fanaberia", a nie potrzeba wymiany gwarancyjnej. Poza tym na pierwszy rzut oka cena jest przystępna.
- IDEA
- Forumowicz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 230 KM
- Kolor: Biały
Auto 2021 więc wymiana po roku w 2022 i po roku 2023
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI 48V 2WD 7DCT MY22
Produkcja 2021 rok, ale rejestracja w 2022 roku więc nie mógł mieć dwóch wymian gwarancyjnych
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI
- Kolor: biały
Przymierzam się do sprzedaży swojej obecnej wersji Tucsona z 2019 i zakupu wer. Executive HEV 230KM, konkretnie tego egzemplarza: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/h ... FHl8G.html
Najgorsze, że diler jest mało elastyczny w negocjacjach i jedyne co mi się udało utargować, to 900 zł : -(
Przy takiej kwocie za auto, to dla mnie trochę mało tego upustu : -(
Jak postrzegacie tę ofertę?
Najgorsze, że diler jest mało elastyczny w negocjacjach i jedyne co mi się udało utargować, to 900 zł : -(
www.proart.lodz.pl
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson
Sam chciałbym wymienić mojego Tucsona, ale z tego co widzę mamy chyba klęskę urodzaju. Sporo relatywnie młodych samochodów na sprzedaż, z moich obserwacji niewielki ruch więc ceny raczej będą szły w dół. Negocjowałbym bardziej lub szukał gdzieś indziej.BitWit pisze: ↑14 sie 2023, 7:38Przymierzam się do sprzedaży swojej obecnej wersji Tucsona z 2019 i zakupu wer. Executive HEV 230KM, konkretnie tego egzemplarza: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/h ... FHl8G.html