Tucson TL
Zakup auta na gwarancji
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Re: Zakup auta na gwarancji
Głupoty jakieś.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Wielkie głupoty jak auto jest serwisowane to gwarancja jest na terenie całej UE . Chyba że poprzednik zaoszczędził i nie serwisował auta .
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Hyundai Tucson TLE 1.6 GDi 2WD 132KM 2020r
- Kolor: Biały (Pollar White)
Zanim kupiłem nowe auto z salonu sprawdzałem bodajże 8 lub nawet więcej aut używanych takich od 1 do 3 lat (tucsony same) wydałem za raporty prawie tysiaka i 99% aut u nas w komisach, prywatnych ludzi, dużych firmach handlujących autami niby tylko polisingowymi bez żadnej histori było ściemą, właśnie te pseudo polisingowe jak twierdzą najczęściej mają coś ukryte więc stwierdziłem że lepiej dołożyć z dyszkę i kupić nowe. Co do aut z zagranicy to dobre auto z małym przebiegiem nigdy nie jest tanie, bo nikt nie odda go za grosze a do licząc koszt transportu i ewentualny profit to nie opłaca się go kupować na handel tylko dla siebie do jazdy. To samo z autami z USA znam gościa który handluje takimi że Stanów i ściąga rozbite klepie i na handel.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Przed zakupem Tucsona przeszedłem te samą drogę
gdy już znalazłem ładne ix35 to okazało się że do nowego Tucsona Style wystarczy dopłacić 12k 

Zapraszamy również na Forum Chińskich Aut - https://chaf.pl - Chińskie Auto Forum