Wydarzenia sportowe - komentarze
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Re: Wydarzenia sportowe - komentarze
Szok i niedowierzanie! Najpierw siatkarze, teraz piłkarze... czyżby po kilku tłustych latach znów miały nadejść chude?
1.6 T-GDI 4WD Comfort
A miała być "dobra zmiana" a tak Stadion u Duńczyków nie odczarowany od 40 lat Ale jak spojrzałem w tabelę, to chyba tego nie zmarnują.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
Mam nadzieję że to tylko mała wpadka
Mała to jednak delikatne określenie
W doope dostali jak ta lala
W doope dostali jak ta lala
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
To prawda Do tego grali koszmarnie, ale lepiej potknięcie teraz, a na mistrzostwach topowa dyspozycja zespołu.
-
- Twórca
- Twój samochód: yyy
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: yyy
Siatkarze podobnie jak ręczna. Odeszli najlepsi, składy odmłodzone. Trzeba będzie czekać kilka lat na jakieś znów sukcesy, a nożna to tylko wypadek przy pracy. Nie ma znaczenia czy 4 czy 1:0. I tak spokojnie wyjda z pierwszego miejsca w grupie i pojada na MŚ.
Hym, Czarnogóra wygrywa dwa mecze i My wygrywamy dwa i... ostatni mecz decyduje stosunek bramek(z Czarnogórcami).
Dania wygrywa swoje mecze, My przegrywamy u siebie z Czarnogórą i... Dania ma lepszy bilans bramek z Nami.
Wiem, wiara umiera ostatnia, a to czarnowidztwo ale nie wszystko jest tak cacy, na szczęście My jednak mamy teoretycznie łatwiejsze mecze i jeszcze zapas
Dania wygrywa swoje mecze, My przegrywamy u siebie z Czarnogórą i... Dania ma lepszy bilans bramek z Nami.
Wiem, wiara umiera ostatnia, a to czarnowidztwo ale nie wszystko jest tak cacy, na szczęście My jednak mamy teoretycznie łatwiejsze mecze i jeszcze zapas
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2017, 20:49 przez krisman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Oby tak się nie stało! Ale po stylu jaki zaprezentowali i ofensywności (jeden strzał w światło bramki), nie wygląda to różowo i nie napawa optymizmem. Ostatni mecz gramy z Czarnogórą, oby to nie był mecz o wszystko... Liczmy jeszcze na łut szczęścia i remis w meczu Dania - Czarnogóra
1.6 T-GDI 4WD Comfort