Tucson TL
Wycieraczki
Re: Wycieraczki
No to powłoki dobrej marki teraz nie pamiętam ale któraś chyba jest też na szyby. Może coś źle nałożone że dobrze nie działa. Jak koszt nałożenia nie był duży to można przelknac
Ale powłoka działa rewelacyjnie nawet przy jeżdzie po mieście juz widać efekt - skrzypienie może było w gratisie
Będę zakładać teraz "coś" na całość to się dopytam chłopaków
Będę zakładać teraz "coś" na całość to się dopytam chłopaków
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
- Kontakt:
Popieram wypowiedz Krismana odnośnie paplania przedniej szyby. Wszystko fajnie działa na początku albo w umiarkowanych warunkach. Po czasie kończy się mazaniem. Różnie środki stosowałem ale ostatecznie czysta szyba i dobre pióro (2 razy w roku wymieniam) sprawdza się najlepiej. Skrzypienia nie zaobserwowałem.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
A ja się nie zgodzę, w 2012 robiliśmy badania różnych środków (sprawy zawodowe) wybraliśmy najlepszy (polski produkt) i sprawdza się znakomicie. Powłokę na bazie cząstek tytanu mam na każdym firmowym aucie. Nie bardzo wyobrażam sobie jazdę w trasie bez tego.
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6T-GDi Premium 4WD
- Kolor: white sand
Powłoka hydrofobowa na szybę w aucie konkretnie. Nazwy nie podawałem bo produkt jest robiony przez chemika dla mnie i ma nazwę NS Glass i NS Glass + co nic wam nie powie ponieważ dostępny jest tylko u mnie. Nie wiem czy chemik sprzedaje to jeszcze gdzieś pod jakąś nazwą.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
- Kontakt:
Smalec na wycieraczki też jest dobry ale taki dobry to robi tylko moja Babka.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Wycieraczki przedniej szyby
Takiego badziewia dawno już nie używałem, zakupiłem i zamienię na czekoladę: oddam-wycieraczki-szyby-przedniej-t924.htmlkrisman pisze: ↑16 paź 2017, 17:23Wydaje mi się, że rozszyfrowałem dostawcę piór dla naszego Hultaja, a mianowicie Polska firma która sprzedaje też ten wyrób pod nazwą FLASH np. tu:
http://allegro.pl/wycieraczki-hybrydowe ... 62437.html