Tucson TL
Usuwanie rys przez dealera
Usuwanie rys przez dealera
W przyszłym tygodniu moja Tucsona wędruje z powrotem do salonu na usunięcie rys- przy odbiorze zauważyłam, salon chciał malować, po interwencji HMP będą próbowali usunąć
I pytanie - na czym polega takie "profesjonalne" pozbycie się zarysowań ?? Polerowanie już było -nie dało zadowalających rezultatów-ma przyjechać Pan Lakiernik i się tym zająć W resztę tematu nie zostałam wtajemniczona - dostępny jest dla mnie tylko czas trwania naprawy - ponad trzy godz.
Z lakiernikiem miałam do czynienia tylko raz w życiu- nic nie stuknęłam ,tylko zakładałam progi ,więc ,czy jego magiczne paluszki rzeczywiście dadzą rezultat, czy to metoda na odczep się kobito ??
I pytanie - na czym polega takie "profesjonalne" pozbycie się zarysowań ?? Polerowanie już było -nie dało zadowalających rezultatów-ma przyjechać Pan Lakiernik i się tym zająć W resztę tematu nie zostałam wtajemniczona - dostępny jest dla mnie tylko czas trwania naprawy - ponad trzy godz.
Z lakiernikiem miałam do czynienia tylko raz w życiu- nic nie stuknęłam ,tylko zakładałam progi ,więc ,czy jego magiczne paluszki rzeczywiście dadzą rezultat, czy to metoda na odczep się kobito ??
Re: Usuwanie rys przez dealera
Zawsze możesz powiedzieć, że chcesz przy tym.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Po obejrzeniu na Youtube jak potrafią wyglądać takie "zaprawki" zdecydowałam się na odbiór Tośki w towarzystwie chłopców z auto-detalingu Zobaczymy jak wyjdzie
HMP chyba przejął się bardziej niż ja ,bo dostałam kupon rabatowy na zakup ..... tadam wieszaczka do auta
HMP chyba przejął się bardziej niż ja ,bo dostałam kupon rabatowy na zakup ..... tadam wieszaczka do auta
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 T-GDI Style 4WD
- Kolor: moonrock
Ten kupon chyba kazdy dostaje
@Dominika jak głębokie są to rysy? da się to jakoś sfotografować?