Tucson TL
Usuwanie rys przez dealera
Re: Usuwanie rys przez dealera
Mam dwie rysy-podejrzewam ,że podczas transportu coś w Tośkę uderzyło ,może kamyczek lub gałązka( rysy są proste bez "odgałęzień", jedna pod lusterkiem druga na wlewie paliwa.Są na tyle głębokie ,że taki laik jak ja je wyłapał Było polerowanie podczas odbioru auta,ale jedynie rozmyło krawędzie nie likwidując problemu.Na wlewie natomiast została część rysy przy krawędzi-środek został spolerowany pięknie
Zdjęcia wstawię za jakąś godz- przy takim mrozie przyznaję szczerze nie chcę mi się schodzić do garażu a póżniej czeka mnie spacer z psiakiem
Zdjęcia wstawię za jakąś godz- przy takim mrozie przyznaję szczerze nie chcę mi się schodzić do garażu a póżniej czeka mnie spacer z psiakiem
Właśnie siedzę w nieotwartym jeszcze salonie-zadzwonił do mnie kierownik serwisu i zaprosił na usunięcie rys jeszcze przed otwarciem jestem tylko ja, Tucsona i robotnicy od wykończenia+ lakiernik.Bez samochodów trochę upiornie((
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Już po sprawie Tucsona wypolerowana- okazało się ,że odpowiednimi materiałami polerka zdała egzamin- nic nie trzeba było lakierować,rozkręcać, kombinować Na pytanie czy jest ok mogłam tylko odpowiedzieć, że wygląda lepiej niż w dniu zakupu
Teraz jeszcze tylko mają naprawić drobny błąd Navi i będę całkowicie usatysfakcjonowanym klientem
Teraz jeszcze tylko mają naprawić drobny błąd Navi i będę całkowicie usatysfakcjonowanym klientem
No i super, teraz będziesz mogła się cieszyć autem bez myśli z tyłu głowy, że coś jest nie tak
Z reguły polerka pomaga. Są różne pasty, do tego słyżące , profesjonalne kosztują nie mało, np. Manzerny, ale potrafią zdziałać cuda, dlatego Dominiko byłem,przeciwny lakierowaniu. To ostateczność. Sam polerowałem mechanicznie swoje 2 auta, więc Twojemu zdziwieniu, że wygląda lepiej jak w dniu odbioru się nie dziwię. A co jak auto ma kilka lub kilkanaście lat i można je doprowadzić do stanu salonowego, wtedy to jest szok.
Jestem pod wrażeniem. A Ty Dominiko, możesz nareszcie spać spokojnie
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Dominiko no i pieknie ze bez ingerencji dalo sie to spolerowac mozna spokojnie jezdzic. A co to za problem trapi twoja NAVI ?
Navi łączy się pięknie z moim telefonem ale podczas udostępniania hot spotu pojawił się komunikat błąd systemu skontaktuj się z dealeremproblem opisywany już na forum, ale wątek zakończył się na wpisie jadę do salonu i dalej ni mapostaram się dopisać co stwierdzili u mnie
To jest niezależne od sprzętu? Próbowałaś np. udostępniać z dwóch różnych telefonów? U mnie nie było takich przypadków, ciekawa jestem...
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Dominika temat jest w dziale ,, Nie wykrywa WIFI"Dominika pisze: ↑09 sty 2018, 18:36Navi łączy się pięknie z moim telefonem ale podczas udostępniania hot spotu pojawił się komunikat błąd systemu skontaktuj się z dealeremproblem opisywany już na forum, ale wątek zakończył się na wpisie jadę do salonu i dalej ni mapostaram się dopisać co stwierdzili u mnie