Tucson TL
Hyundai Tucson z USA
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson 2015, 1.6 GDI
- Kolor: Biały
Re: Hyundai Tucson z USA
Możesz poszukać części z zamiennika, znalazłem wahacz i amortyzator w polcar.
Z drzwiami może być ciężko ale mają oświetlenie do amerykańców, sprawdź na catalog.polcar.com
Z drzwiami może być ciężko ale mają oświetlenie do amerykańców, sprawdź na catalog.polcar.com
-
- Świeżak
- Twój samochód: 2.0 GDI AT 2WD
- Kolor: Czarny
Witam
Szukałem ostatnio filtra paliwa w celu wymiany i za choinkę nie mogę go zlokalizować. Miał ktoś podobny problem?
Szukałem ostatnio filtra paliwa w celu wymiany i za choinkę nie mogę go zlokalizować. Miał ktoś podobny problem?
-
- Świeżak
- Twój samochód: 2.0 GDI
Podpowiedzcie koledzy czy w lampach tylnych Tucson 15+ kierunkowskaz świeci na czerwono czy tak jak w wersjach europejskich na pomarańczowo. Innymi słowy czy lampa europejska jest taka sama jak USA? W autoryzowanym serwisie facet mi się poddał na tym pytaniu.
- Nukem
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: szary mikron
Na zdjęciach z USA widać, że przedlifty tak jak u nas mają biały klosz z pomarańczową żarówką, a polifty mają czerwony klosz zamiast pomarańczowego jak u nas.
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson Limited 2018 1.6T
kierunek jest pomarańczowy
PS potrzebujesz jakąś lampę kupić?
-
- Świeżak
Potrzebuję lewą lampę zwykłąstagraczynski pisze: ↑28 kwie 2020, 0:38kierunek jest pomarańczowy
PS potrzebujesz jakąś lampę kupić?
-
- Forumowicz
-
- Świeżak
Widzę, że na Europę były bogatsze wersje niż na USA. Mam uszkodzony zderzak (tylny), który nie ma PDC ciężko taki znaleźć więc kupiłem komplet z PDC i tu pytanie czy można podłączyć czujniki czy do tego jest potrzebny jakiś moduł lub zmiany w konfiguracji komputera, może ktoś podpowie czy gra jest warta świeczki. Pozdrawiam
-
- Świeżak
Jest mi potrzebna lampa lewa tylna i pas bezpieczeństwa lewy przód od strony kierowcy jak dysponujesz to chętnie odkupię.
-
- Forumowicz
Akurat 2.0 w USA był były słabo wyposażone dla tego zdecydowałem się na 1.6 tgdi.
ze zderzaka nie podepniesz czujników jak nie masz instalacji i modułów.
Co do lampy to zależy jaką masz z tyłu. czy potrzebujesz taką jak są na allegro czy taką jak tutaj w aukcji https://www.ebay.com/itm/Tail-Light-Ass ... 3778592940 (z obrysówką koło migacza- jak zapalisz światło to świecą 3 diody na czerwono koło migacza) tych z obrysówką nie namierzysz w polsce
ze zderzaka nie podepniesz czujników jak nie masz instalacji i modułów.
Co do lampy to zależy jaką masz z tyłu. czy potrzebujesz taką jak są na allegro czy taką jak tutaj w aukcji https://www.ebay.com/itm/Tail-Light-Ass ... 3778592940 (z obrysówką koło migacza- jak zapalisz światło to świecą 3 diody na czerwono koło migacza) tych z obrysówką nie namierzysz w polsce