Dlaczego zrezygnowałeś?
Jak się chcą uczyć na Twoim samochodzie i powiedzieli, że za taką możliwość dadzą 100 zł to ja bym brał - oczywiście pod warunkiem, że niczego nie spieprzą przy tej nauce.

Dlaczego zrezygnowałeś?
Jeden system utrzymuje samochód na pasie ruchu (pomiędzy liniami na jezdni lub linią i krawężnikiem) a drugi stara się utrzymać samochód na środku pasa (w równych odległościach od linii ograniczających pas).
Dzięki - sprawdzę raz jeszcze „w warunkach totalnej ciemności” - w razie czego zgłoszę na przeglądzie. Klamki wszystkie czy tylko przednie (ja mam tylko przednie podświetlane)?
PrzednieKrampus pisze: ↑11 lis 2022, 17:34Dzięki - sprawdzę raz jeszcze „w warunkach totalnej ciemności” - w razie czego zgłoszę na przeglądzie. Klamki wszystkie czy tylko przednie (ja mam tylko przednie podświetlane)?
BTW - czy Tucson ma „nieudokumentowany ficzer” pod tytułem „światła pożegnalne”? Chodzi o to, żeby tuż po wyłączeniu silnika „błysnąć” światłami co powoduje ich włączenie na jakiś czas (tak ad hoc, bez ustawiania opcji opóźnionego wyłączania świateł po zgaszeniu silnika). Ciągle zapominam sprawdzić.
Niestety to tylko Octavia...thenaturat2 pisze: ↑18 cze 2023, 18:56Mam octavie IV i lampy Matrix i nie ma porównania z tymi w Tucsonie. Matrix wymiana i to powie każdy kto uzywa tych świateł. Szkoda ze w Tucsonie nie ma takich