Dlaczego zrezygnowałeś?
Jak się chcą uczyć na Twoim samochodzie i powiedzieli, że za taką możliwość dadzą 100 zł to ja bym brał - oczywiście pod warunkiem, że niczego nie spieprzą przy tej nauce.
Dlaczego zrezygnowałeś?
Jeden system utrzymuje samochód na pasie ruchu (pomiędzy liniami na jezdni lub linią i krawężnikiem) a drugi stara się utrzymać samochód na środku pasa (w równych odległościach od linii ograniczających pas).
Dzięki - sprawdzę raz jeszcze „w warunkach totalnej ciemności” - w razie czego zgłoszę na przeglądzie. Klamki wszystkie czy tylko przednie (ja mam tylko przednie podświetlane)?
PrzednieKrampus pisze: ↑11 lis 2022, 17:34Dzięki - sprawdzę raz jeszcze „w warunkach totalnej ciemności” - w razie czego zgłoszę na przeglądzie. Klamki wszystkie czy tylko przednie (ja mam tylko przednie podświetlane)?
BTW - czy Tucson ma „nieudokumentowany ficzer” pod tytułem „światła pożegnalne”? Chodzi o to, żeby tuż po wyłączeniu silnika „błysnąć” światłami co powoduje ich włączenie na jakiś czas (tak ad hoc, bez ustawiania opcji opóźnionego wyłączania świateł po zgaszeniu silnika). Ciągle zapominam sprawdzić .
Niestety to tylko Octavia...thenaturat2 pisze: ↑18 cze 2023, 18:56Mam octavie IV i lampy Matrix i nie ma porównania z tymi w Tucsonie. Matrix wymiana i to powie każdy kto uzywa tych świateł. Szkoda ze w Tucsonie nie ma takich