A co to jest odpowiedź z HMP?
Dostałem jedną - stek pierdoletów nie na temat - czyli standard. Kiedy odpowiedziałem tłumacząc, że nawet w 10% nie odpowiedzieli na poruszony problem i zadałem konkretne pytania - nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Przez znajomość dotarłem nawet do dyrektora zarządzającego HMP i rozmawiałem z nim telefonicznie - uprzejma rozmowa, na spokojnie. Przedstawiłem sytuację, uprzejmy Pan zaprzeczył, żeby HMP skasował w październiku/listopadzie jakieś zamówienia i poprosił o przesłanie skanu umowy z salonem, obiecując że sprawdzi i oddzwoni w poniedziałek - wysłałem.
Ten poniedziałek był blisko trzy tygodnie temu. Napisałem do pana dyrektora maila z zapytaniem, czy poprzedni mail dotarł - zero odpowiedzi. Dzwoniłem nienachalnie - raz dziennie co drugi dzień... Zrzucał połączenia albo kompletnie nie reagował, więc wysłałem dwa smsy z prośbą o kontakt w dogodnym czasie bo może był zajęty - zero.
Widać taka tam kultura prowadzenia biznesu oraz kultura kadry managerskiej, więc co się dziwić szaraczkom na infolinii, którzy odbierają telefony i wiedzą tyle ile im napisali w skrypcie, albo przeklejają gotowe bzdety do odpowiedzi dla klientów.
ŻENADA!
Oczekiwanie zaostrza apetyt
miał być 15.12.2021, potem 28.12, a potem przestał być, bo tak potrafi spieprzyć Hyundai Motortest Warszawa.
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!