Tucson TL
Różnice w wyposażeniu
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Re: Różnice w wyposażeniu
Mi zależało najbardziej na bezkluczyku.
Na jazdach testowych idealnie zaparkowałem nie patrząc się w kamerę więc mogłoby tego nie być w aucie.
Podgrzewane fotele mam w Suzuki - używałem ich chyba z 3 razy przez 6 lat...
Fajna jest podgrzewana kiera.
Też brakuje elektrycznego hamulca bo ten wygląda jak w Polonezie.
Na jazdach testowych idealnie zaparkowałem nie patrząc się w kamerę więc mogłoby tego nie być w aucie.
Podgrzewane fotele mam w Suzuki - używałem ich chyba z 3 razy przez 6 lat...
Fajna jest podgrzewana kiera.
Też brakuje elektrycznego hamulca bo ten wygląda jak w Polonezie.
Są sytuacje, gdzie hamulec elektryczny staje się przekleństwem, np. Słaby akumulator
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
cytat z AutoŚwiat
Jeśli hamulec zablokuje się wbrew woli kierowcy, np. na skutek awarii siłownika lub w wyniku rozładowania akumulatora, problem też jest niewielki. W większości takich aut istnieje procedura awaryjnego odblokowania hamulca postojowego – zwykle w podłodze bagażnika znajduje się zaślepka, pod którą umieszczono dźwignię lub pokrętło pozwalające na ręczne sterowanie cięgłami.
Jeśli hamulec zablokuje się wbrew woli kierowcy, np. na skutek awarii siłownika lub w wyniku rozładowania akumulatora, problem też jest niewielki. W większości takich aut istnieje procedura awaryjnego odblokowania hamulca postojowego – zwykle w podłodze bagażnika znajduje się zaślepka, pod którą umieszczono dźwignię lub pokrętło pozwalające na ręczne sterowanie cięgłami.
No to spróbuj zwolnić taki hamulec w Qashqhaiu, poczytaj ich forum co przechodzą
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Dla mnie klasyczne światła Tucsona są w pełni wystarczające
Świetne jest doświetlanie zakrętów.
Świetne jest doświetlanie zakrętów.
Światłami led oraz doświetleniem zakrętów, jestem bardzo zadowolony. System bezkluczykowy fajnie działa ale bezpiecznie z tym nie jest, hamulec ręczny bym nie wymienił na inny, podgrzewana kierownica i kanapy fajna sprawa, kamera cofania wspaniała i w ogóle fajnie jest.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Auto jest swietne samo w sobie ja bym zmienil kamere cofania dla mnie w nissanie byla lepsza oraz zrobil bym przetloczenie na tylnej klapie jakis tyl Tucson ma taki rubensowski w porownaniu do pieknego masywnego kanciatego przodu
Fajna klapa poszła do Kia choć tyle im dali z wyglądu. Acha i genialne halogeny, "kostki lodu" w wersji GT
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI GO! 2018
- Kolor: Champion blue
Kontynuując moje pierwsze zapytanie i wasze odpowiedzi dotyczące wyposażenia to widać na zdjęciach w niektórych ogłoszeniach krajowych i zagranicznych, że np. wersja comfort lub style posiadająca navi i kamerkę cofania na dachu ma tradycyjną antenkę a nie rekinka. Jak to wytłumaczyć???