Tucson TL
Opony Zimowe/Letnie
Re: Opony Zimowe/Letnie
Hehehe u nas spadnie śnieg pewnie tradycyjnie na Wielkanoc i w majówki:)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
RedDevil jak przyjdą w pnd Falkeny to dam znać jak bieżnik na żywo i pośle fote. Będę miał porównanie do tych zimówek, które jednoczesnie kurier zabiera na wymianę.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Teraz mam dwa komplety, ale jak się zużyją, to też kupię wielosezonowe tym bardziej, że przy moim napędzie 4x4 wystarczyłyby letnie... (z tymi letnimi to taki trochę żarcik ).
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Przesyłam fotki całorocznych. Od wczoraj założone na Tucsa.
Letnie czekają na rozpatrzenie reklamacji, a później do sprzedaży.
Ogólnie w przypadku opon Falken gdyby ktoś chciał to zachęcam jednak do zakupu poza Oponeo bo okazuje się, że u nich jest problem z dostaniem karty bezpieczeństwa oraz bonu paliwowego. Ten drugi dostałem ale karta już się jednak nie należy bo Oponeo nie jest wpisane do tej promocji. A szkoda bo byłaby dodatkowa ochrona na rok.
Letnie czekają na rozpatrzenie reklamacji, a później do sprzedaży.
Ogólnie w przypadku opon Falken gdyby ktoś chciał to zachęcam jednak do zakupu poza Oponeo bo okazuje się, że u nich jest problem z dostaniem karty bezpieczeństwa oraz bonu paliwowego. Ten drugi dostałem ale karta już się jednak nie należy bo Oponeo nie jest wpisane do tej promocji. A szkoda bo byłaby dodatkowa ochrona na rok.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kupilem opony zimowe HANKOOK W320 225/60 R17 w cenie 433.99 za szt + wymiana 27.49 za szt z czujnikami.
Opony kupilem w Norauto i tam tez przekładają.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Opony kupilem w Norauto i tam tez przekładają.
Mogę powiedzieć po 4 km od założenia, że opony rzeczywiście są ciche. Pomiar ciśnienia włączył się samoczynnie po przejechaniu 500 metrów. Prosiłem o cisnienie w oponach 2.4 i takie wykazało zaraz na wyświetlaczu. W Norauto była to najniższa cena z którą się spotkałem. Warunek - zamówienie przez internet. Do tego mieli rabat do końca ubiegłego weekendu na wymianę opon -50%. Jestem zadowolony. Tucson ma zimowe kapcie, a ja jestem spokojny o żonę.