Tucson TL
Opcje dodatkowe - oświetlenie podłogowe
Opcje dodatkowe - oświetlenie podłogowe
Jak w temacie.
Ktoś zamawiał, czy to jest montaż fabrycznie czy w ASO? Może ktoś może się pochwalić uwagami, spostrzeżeniami jak to wygląda i czy warto.
Ktoś zamawiał, czy to jest montaż fabrycznie czy w ASO? Może ktoś może się pochwalić uwagami, spostrzeżeniami jak to wygląda i czy warto.
Re: Opcje dodatkowe - oświetlenie podłogowe
Ja mam i jestem zadowolony. Mam niebieskie - przód i tył. Wszystkie dodatki zamawiałem razem z autem więc nie wiem czy fabryka czy ASO doposaża ale skłaniam się w kierunku ASO.

Ostatnio zmieniony 09 sie 2017, 23:07 przez wrobel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Moon Rock
Również mogę potwierdzić, że to bardzo przydatny, wygodny i elegancki dodatek. W odróżnieniu od mojego przedmówcy, zamówiłem białe zarówno z przodu i z tyłu. Pewnie kolor nie ma większego znaczenia, jak zwykle wiąże się to bardziej z subiektywnymi preferencjami. Nie posiadam niestety wiedzy gdzie to było montowane
(

Niebieskie pasują do reszty podswietlania.
A można fotkę, tak dla porównania? Zastanawiam się nad jasnym wykończeniem i nie wiem które podświetlenie będzie lepiej wyglądało.
Niby tak, ale świeci tylko na postoju, tak myślę, a światełka z góry są białe.krisman pisze:Niebieskie pasują do reszty podswietlania.
Nie sprawdzałem tego jeszcze, ale wydaje mi się, że bez problemu można wymienić diodę w tych lampkach - nawet na różową
Tak że kolor pewnie można dowolnie zmienić - ale ręki sobie nie dam uciąć, jak będę miał chwilę to sprawdzę z ciekawości.

Tak, sorry za skrót myślowy.wrobel pisze: Masz na myśli inne opcje doposażenia ?