Tucson TL
Opcje dodatkowe - oświetlenie podłogowe
Re: Opcje dodatkowe - oświetlenie podłogowe
Jeśli chodzi Ci o post na forum Kodiaqa od użytkownika rafalhtc to jest to mój post(taki mam tak Nick:) )
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
Chodziło mi o to, że ktoś cię uprzedził z darmowym orurowaniem. Oddał auto przed tobą.
A to tak. Niestety pewnie na Tucsa też mieli tą akcję i tak jak piszesz ktoś mnie uprzedził;(
Auto kupowałem w 2017 więc za późno od premiery.
Wysłane z Tapatalk
Auto kupowałem w 2017 więc za późno od premiery.
Wysłane z Tapatalk
- gdyl
- Twórca
- Twój samochód: Tucson 1.6
- Kolor: Czarny
hehe pomyliłem się
a ma ktoś zamontowane dodatkowo oryginalne stopnie boczne (podświetlane) (nr kat.: D7370ADE00) ?? Z chęcią bym zobaczył zdjęcia / filmik i jak to się sprawuje
?

-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Jak macie zamontowane oswietlenie tylnego rzedu siedzen, u mnie jakis partacz przykrecil je tak kolo 5 cm. od konca prowadnicy i cos mi sie wydawalo ze fotel powinien odsowac sie dalej do tylu odkrylem ze prowadnica haczy o lebek sroby ktorą dokrecono oswietlenie przekrecilem to na ostatni wolny otwor w tej prowadnicy bo nie starczylo wiecej kabla, a powinno chyba to byc jeszcze dalej za orginalnym ogranicznikiem siedzenia! Teraz zrobilo sie wygodnie za kierownica. Sprawdzi ktos jak to jest u was bo i tak to dam do poprawy przy najblizszej wizycie w servisie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
- Kontakt:
Łomatko! co to jest?? nawet nie chcę znać ceny tej diodymexxmen30 pisze: ↑29 gru 2017, 17:0220171229_115905-800x600.jpg
Jak macie zamontowane oswietlenie tylnego rzedu siedzen, u mnie jakis partacz przykrecil je tak kolo 5 cm. od konca prowadnicy i cos mi sie wydawalo ze fotel powinien odsowac sie dalej do tylu odkrylem ze prowadnica haczy o lebek sroby ktorą dokrecono oswietlenie przekrecilem to na ostatni wolny otwor w tej prowadnicy bo nie starczylo wiecej kabla, a powinno chyba to byc jeszcze dalej za orginalnym ogranicznikiem siedzenia! Teraz zrobilo sie wygodnie za kierownica. Sprawdzi ktos jak to jest u was bo i tak to dam do poprawy przy najblizszej wizycie w servisie.

-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Dostalem je w cenie jak bys raczyl zauwazyc zdjecie robione z lampa blyskowa to dlatego swiatlo niebieskie z diody wyszlo slabo.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Kolor: Silver
- Kontakt:
Nie chodziło mi o jakość światła ale o tą konstrukcję i samą diodę. Myślałem, że tam montują jakąś listwę ledową, która równomiernie rozkłada światło. Takiego cuda się nie spodziewałem. Darowanemu nie patrzy się w zęby 

-
- Weteran
- Twój samochód: 1.7 CRDi 7DCT
- Kolor: Black Phantom
Panowie, jak to jest z tym oswietleniem podlogi z przodu? Mam zrobione niebieskie led, ale one swieca tylko podczas otwierania drzwi. Sadzilem ze mozna wlaczyc to razem z gornym oswietleniem sufitowym np podczas postoju. Da rade to zrobic czy to wlasnie na tym polega ze swieci jak wchodzisz do auta?
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort
- Kolor: Biały
Na forum mamy instrukcje montażu oświetlenia podłogowego. Jak myślicie, samodzielny montaż to utrata gwarancji?