Tucson TL
Oferta dla grup zawodowych
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI GO! 2018
- Kolor: Champion blue
Oferta dla grup zawodowych
Witajcie
Jeśli ktoś korzystał z zakupu auta w ofercie dla służb mundurowych napiszcie proszę na jakiej zasadzie to się odbywa. Jakie są korzyści z tej formy zakupu i czy jest ona aktualna w 2018 roku?
Jeśli ktoś korzystał z zakupu auta w ofercie dla służb mundurowych napiszcie proszę na jakiej zasadzie to się odbywa. Jakie są korzyści z tej formy zakupu i czy jest ona aktualna w 2018 roku?
Re: Oferta dla grup zawodowych
Ja korzystałem ale w 2017r. Wszystko masz na stronie Hyundai'a: http://www.hyundai.pl/Oferta/dla_firm/Grupy_zawodowe/
Wysłane przy użyciu Tapatalka
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI GO! 2018
- Kolor: Champion blue
Niestety ale strona informuje tylko o dostępności takiej oferty w 2017 roku ale bez konkretów.Ja korzystałem ale w 2017r. Wszystko masz na stronie Hyundai'a: http://www.hyundai.pl/Oferta/dla_firm/Grupy_zawodowe/
Zapewne działa to w 2018 również. Zapytanie do naszej koleżanki @Vanilli.
Zniżki działają przy roczniku 2018. Dostajesz rabat procentowy od ceny podstawowej (plus lakier, ewentualne pakiety). Ten procent jest inny przy każdym z modeli. Musisz się "wylegitymować" legitymacją pracownika służb mundurowych, pracownik robi xsero/skan, który później musi przesłać do HMP
Zgadza się. Wymagano odpowiednie papiery. Miałem zniżkę dla grup zawodiwych ale nie koniecznie dla mundurowców.
Przynależność do każdej z grup zawodowych należy jakoś udokumentować - rolnik - nakaz płatniczy podatku rolnego, lekarz - np. prawo wykonywania zawodu, legitymacja, wpis do izby itd
Od tego roku oferujemy także rabaty dla nauczycieli i górników.
Od tego roku oferujemy także rabaty dla nauczycieli i górników.
-
- Twórca
- Twój samochód: yyy
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: yyy
Jaki jest konkretny upust dla nauczycieli?
Mnie dotyczyl wpis do izby 

Dla każdej grupy upust wynosi tyle samo - przy nowym roczniku na tucsona jest 9%.