Tucson TL
Nawigacja- info o korkach i ruchu na trasie
Re: Nawigacja- info o korkach i ruchu na trasie
Paweł, wielkie dzięki za podpowiedź. Po aktualizacji nie włączyłem suwaka w aplikacji ze zgodą na modyfikacje systemu. Teraz wszystko hula jak trzeba i wi-fi włącza się też z automatu.
Założyłem temat i dzięki Waszym odpowiedziom faktycznie temat zgłębiłem i potwierdzam, że i u mnie info o utrudnieniach i korkach mi się pojawia przy połączeniu z wi-fi. Zależy od drogi i widocznie wcześniej jeździłem częściej tymi na których utrudnień nie było co jest w sumie dziwne w Polsce:p
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Micron Grey
czy jest jakas aplikacja, która łączy automatycznie z wifi iPhone'a?
Sprawdź czy MacroDroid jest na
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
niestety nie ma go na iOS'a
- marcelini
- Weteran
- Twój samochód: Santa Fe
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Kolor: white pearl
Podłączę się pod ten wątek, nie będę zakładał nowego.
Myślałem że mam wszystko dobrze poustawiane, informacje drogowe się pojawiały, aż tu nagle czytam na forum, że jakieś informacje o pogodzie, satelity. No to czytam instrukcję, weryfikuje w samochodzie, i jednak nie gra. Pomimo że navi pokazuje, że połączono z WiFi, Access point działa, to nie mam dostępu do funkcji wywolywanych przyciskiem "i" czyli naciskanym prawym pokrętłem. Ale do sedna.
Instrukcja pokazuje takie cos: U mnie natomiast brakuje informacji o stanie połączenia. I podejrzewam, że tu właśnie jest pies pogrzebany i nie mogę wejść w ustawienia typu pogoda, satelity, poi online i inne. Niby wszystko jest, ale jakby nie było...
Myślałem że mam wszystko dobrze poustawiane, informacje drogowe się pojawiały, aż tu nagle czytam na forum, że jakieś informacje o pogodzie, satelity. No to czytam instrukcję, weryfikuje w samochodzie, i jednak nie gra. Pomimo że navi pokazuje, że połączono z WiFi, Access point działa, to nie mam dostępu do funkcji wywolywanych przyciskiem "i" czyli naciskanym prawym pokrętłem. Ale do sedna.
Instrukcja pokazuje takie cos: U mnie natomiast brakuje informacji o stanie połączenia. I podejrzewam, że tu właśnie jest pies pogrzebany i nie mogę wejść w ustawienia typu pogoda, satelity, poi online i inne. Niby wszystko jest, ale jakby nie było...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Santa Fe CRDi 4 WD white pearl
Mogę jutro iść do swojego i Co przez telefon pomoc jakbyś chciał. Zdzwonimy się i możemy robić po kolei- będzie wiadomo gdzie jest błąd
- marcelini
- Weteran
- Twój samochód: Santa Fe
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Kolor: white pearl
Bardzo chętnie. Bo powiem szczerze, że skończyły mi się pomysły. A zdziwienie że nie jest wszystko ok, nie minęło od jakiś 2 godzin.
Santa Fe CRDi 4 WD white pearl
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson Style 1,7CRDI 7DCT
Witam. Próbowałem połączyć się wifi z samochodem i korzystać z usługi o informacji o korkach. Po połączeniu się z wifi kolejna czynnością jest zatwierdzenie usługi. Ale po zatwierdzeniu pojawił się komunikat "Błąd podczad uruchamiania usługi. Skontaktuj się z dealerem." I tak uczyniłem, Pan w ASO nie ma pojęcia o co chodzi, również próbował własnym telefonem i pojawił się ten sam komunikat.
Może koledzy znają przyczynę dlaczego nie mogę korzystać usług np. informacji o korkach, pogodzie.
Pozdrawiam
Może koledzy znają przyczynę dlaczego nie mogę korzystać usług np. informacji o korkach, pogodzie.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Możemy spróbować sprawdzić ustawienia przez telefon jeśli chcesz. Poszukamy czy masz gdzieś inną opcję niż ja, której nie zaznaczyłeś.
Mój głos oddaje na:
Nie dla rządów Wladmina Putina.
Mój głos oddaje na:
Nie dla rządów Wladmina Putina.