"Nie jak odepniesz kabel antenowy koncentryczny od stacji multimedialnej to wystarczy aby radio nie grało.
Antena GPS będzie dalej działać bo wtyku od niej nie ruszasz !!!
Odłącz tylko i wyłącznie kabel koncentryczny taki jak masz do telewizji naziemnej w domu i tyle, choć tak jak opisujesz nie da się u ciebie zmienić źródła podczas odpalenia stacji to czy nie będzie radio za każdym razem szumieć ????"
Uff. Dzięki. Chyba źle zrozumiałem Twoją wcześniejszą wypowiedź. Z szumem radia się liczę. Wolę szum niż gadanie radia. Zresztą chyba można ustawić gdzieś domyślną głośność dla poszczególnych źrodeł dźwięku a przynajmniej domyślną po włączeniu, więc jakoś to ogarnę. Dzieki wszystkim jeszcze raz. Problem uznaję za rozwiązany.
Tucson TL
Navigacja fabryczna - kable antenowe radia i nawigacji
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 GDI Style
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Biały
Re: Navigacja fabryczna - kable antenowe radia i nawigacji
Czegoś nie rozumiem, u mnie w wersji 2016 style (czyli również nawigacja i WIN CE) stacja multimedialna zawsze odpala ostatnie źródło dźwięku, więc jak mam ustawione Media to mi odpalają się media, nie mam tak, że mi zawsze Radio wskakuje...
-
- Świeżak
- Twój samochód: Tucson 2015 1.9 Diesel 4WD
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Kolor: Szary
A to ciekawe. Może masz wersję z USA? Albo z innego rynku? W USA np. od 2016- była już nowa wersja systemu a Androidem.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
U mnie identycznie. Stacja na WinCE również odpala zawsze ostatnio wybrane źródło dźwięku.