Tucson TL
Co mnie wkurza, irytuje, denerwuje w TL
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Re: Co mnie wkurza, irytuje, denerwuje
W większości aut wycieraczki przerywają pracę po wyłączeniu zapłonu.
-
- Twórca
- Twój samochód: 1.6 GDI Comfort + Navi
- Kolor: Micron Grey
MaciekGLE - zgadzam się z Tobą... tutaj chyba kolejne niedopatrzenie ze strony Hyundaia
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM)
- Kolor: Stargazing Blue
Ok większość aut ma ale w naszym "Najlepszym" Hultaju mogłoby to być obsłużone. Tak jak mówię, w C4 Grand Picasso z 2007 to już było. Szkoda że tu nie ma ale da się oczywiście bez tego żyć
Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD
Stargazing Blue
Stargazing Blue
- bartosz.m
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson, 1.7 CRDI 141KM 7DCT,STYLE, 2WD, PANORAMA
- Kolor: Polar White
Mnie wkurza apka Hyundai Access Point. Mam telefon Sony. Po sparowaniu i zrobieniu wszystkiego jak trzeba kiedy telefon połączy się przez bluetooth apka się odpala i się łączy....łączy.....łączy....i się nie połączy. I odkryłem dlaczego. Jak hot spot w telefonie ma opcję hasła , które wpiszę w ustawienia sieci w tucsonie to się apka nie połączy. Jeśli hasło w telefonie wyłączę to od razu działa. No ale nie chcę by ludzie w korku korzystali z mojego wifi.
Natomiast kiedy wywalę apkę z telefonu i ręcznie włączę hotspot nawet zahasłowany to łaczy się z tucsonem bez problemu.
Druga sprawa to to, że mimo łączenia navi z wifi jej funkcjonalność moim zdaniem jest żadna. Korki o niebo lepiej pokazuje google i yanosik.
Natomiast kiedy wywalę apkę z telefonu i ręcznie włączę hotspot nawet zahasłowany to łaczy się z tucsonem bez problemu.
Druga sprawa to to, że mimo łączenia navi z wifi jej funkcjonalność moim zdaniem jest żadna. Korki o niebo lepiej pokazuje google i yanosik.
U mnie paruje idealnie, nawet przy haśle.
Hyundai Honor 8.
Co do korków to nie ufam Janosikowi a to co dostarcza tomtom jak na razie trzyma jakość google.
Jeżdżąc po gdańsku tomtom pokazuje korki w tych samych miejscach. Mam wrażenie, że mają te same źródło danych.
Do tego elementu nie mogę się przyczepić.
Hyundai Honor 8.
Co do korków to nie ufam Janosikowi a to co dostarcza tomtom jak na razie trzyma jakość google.
Jeżdżąc po gdańsku tomtom pokazuje korki w tych samych miejscach. Mam wrażenie, że mają te same źródło danych.
Do tego elementu nie mogę się przyczepić.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
U mnie apka działa znakomicie. Zarówno z hasłem jak i bez. Może to być kwestia jakichś zabezpieczeń w twoim systemie operacyjnym.
Telefon xiaomi. Yanosik jest do bani jeśli chodzi o korki i remonty zamknięte drogi - Google pokazuje znacznie lepiej.
Telefon xiaomi. Yanosik jest do bani jeśli chodzi o korki i remonty zamknięte drogi - Google pokazuje znacznie lepiej.
U mnie działa bez zarzutu.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Mnie irytuje brak prowadnic na tylnej rolecie, ale to jeszcze ujdzie.
Ale uważam, że można było tą roletę zastąpić półką tak aby sie otwierała razem z bagażnikiem do góry, dzięki temu mielibiśmy bezproblemowy dostęp do bagażnika cały czas, a tak za każdymmrazem , żeby coś włożyć np. torebkę trzeba się schylić.
Kolejną rzeczą jaka mi się nie podoba to brak możliwości wyłączenia nadmuchu na włączonym panelu, zawsze wiatrak chodzi na jednym wiatraczku.
Ale uważam, że można było tą roletę zastąpić półką tak aby sie otwierała razem z bagażnikiem do góry, dzięki temu mielibiśmy bezproblemowy dostęp do bagażnika cały czas, a tak za każdymmrazem , żeby coś włożyć np. torebkę trzeba się schylić.
Kolejną rzeczą jaka mi się nie podoba to brak możliwości wyłączenia nadmuchu na włączonym panelu, zawsze wiatrak chodzi na jednym wiatraczku.
Rozbawiłeś mnie trochę Przypomniało mi się forum qashqhaia, gdzie wszyscy psioczyli na półkę i wytykali brak rolety. Dla mnie optimum jest w cx5 roleta a jak półka
Taką roletę miałem w Astrze ST. I baaaaardzo mi jej brakuje
https://youtu.be/1W1OBNynLNM
https://youtu.be/1W1OBNynLNM