Link do czujników ciśnienia w oponach - 110zł komplet
-
- Forumowicz
- Twój samochód: 1.7
- Kolor: Czarny
Link do czujników ciśnienia w oponach - 110zł komplet
Koleżanki i koledzy,
chciałem podzielić się z wami linkiem do sklepu gdzie kupicie czujniki ciśnienia w oponach za około 110zł za komplet. Po dłuższej analizie problemu z czujnikami znalazłem odpowiedni sklep gdzie dostaniemy działające czujniki które nie potrzebują programowania bo są już odpowiednio przygotowane. Sam zamówiłem i kupiłem do swoich opon zimowych. Po założeniu ich u wulkanizatora (za 40zł - bo były dopasowane i łatwo poszło ich założenie) zaczęły działać po około 2km. Więc proszę śmiało zamawiajcie. Mam Tucsona z 2016r.
Czujnik TPMS
paczka idzie okolo 3 tygodnie
chciałem podzielić się z wami linkiem do sklepu gdzie kupicie czujniki ciśnienia w oponach za około 110zł za komplet. Po dłuższej analizie problemu z czujnikami znalazłem odpowiedni sklep gdzie dostaniemy działające czujniki które nie potrzebują programowania bo są już odpowiednio przygotowane. Sam zamówiłem i kupiłem do swoich opon zimowych. Po założeniu ich u wulkanizatora (za 40zł - bo były dopasowane i łatwo poszło ich założenie) zaczęły działać po około 2km. Więc proszę śmiało zamawiajcie. Mam Tucsona z 2016r.
Czujnik TPMS
paczka idzie okolo 3 tygodnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Re: Link do czujników ciśnienia w oponach - 110zł komplet
Dobra robota może napisz jeszcze dla potomnych czy sprawdzałeś ich wskazania na innych urządzeniach czy te czujniki ze swoimi wskazaniami są dokładne ( wiarygodne ).
-
- Forumowicz
Czujniki pokazują dokładnie tyle ile jest w oponie, sprawdziłem na drugi dzień po założeniu i przejechaniu kilkudziesięciu kilometrów. Spisują się bardzo dobrze. Polecam każdemu.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Ale jak sprawdziłeś pojechałeś przykładowo na kompresor i sprawdziłeś na zegarze albo masz w domu zegar do sprawdzania ciśnienia ? Ja przykładowo w domu mam parę pompek i samych ciśnieniomierzy i one między sobą potrafią mieć różnice a najbardziej te elektroniczne dlatego swoje opony koryguje na co najmniej trzech od tego co pokazuje auto z czujnika .
-
- Forumowicz
Sprawdziłem u siebie na kompresorze, dobiłem do 2.5 na pozostałych 3 kołach bo pokazywało mi na nich 2.4 bar. Samochód na oryginalnych kołach też tym samym kompresorem sprawdzałem i było identycznie jak na wyświetlaczu.
-
- Weteran
- Twój samochód: 2.0 CRDi 6AT 4WD
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Wersja: TL
- Paliwo: Diesel
Ryzykowne posuniecie, za 200 zł. można kupić komplet z PL z gwarancją i darmowym zwrotem w razie problemów.
Reklamacja do Chin koszt wysyłki przekraczający wartość czujnika, nie wspomnę o wielkości baterii, wkładają jakieś badziewia które wystarczą na rok góra 2 lata
Reklamacja do Chin koszt wysyłki przekraczający wartość czujnika, nie wspomnę o wielkości baterii, wkładają jakieś badziewia które wystarczą na rok góra 2 lata
-
- Forumowicz
A myślisz że te w Polsce za 200zł to skąd biorą? Popatrz na zdjęcia i porównaj.pspgame pisze: ↑16 lis 2020, 9:48Ryzykowne posuniecie, za 200 zł. można kupić komplet z PL z gwarancją i darmowym zwrotem w razie problemów.
-
- Weteran
nie zrozumieliśmy się
reklamacja i wysyłka do Chin uszkodzonego czujnika poniesie olbrzymie pieniądze
czy nie lepiej zapłacić w PL 200 zł. i mieć gwarancję na miejscu w razie problemów ?
reklamacja i wysyłka do Chin uszkodzonego czujnika poniesie olbrzymie pieniądze
czy nie lepiej zapłacić w PL 200 zł. i mieć gwarancję na miejscu w razie problemów ?
-
- Forumowicz
Tak ze wszystkim z chin jest - kupujesz na swoje ryzyko poza tym jeden nowy czujnik u tego sprzedawcy to 35 zł
-
- Weteran
No OK ja to rozumiem
w PL 49,99 zł. w smarcie za friko przesyłka i reklamacja
https://allegro.pl/oferta/czujnik-cisni ... 9931851558