O tym że kradną Hyundaie to akurat było i jest głośno zanim kupiłem to auto wiedziałem o tym Dlatego zabezpieczyłem can wyłączam keys lock kombinacja i gap...Milan pisze: ↑07 lut 2024, 20:28Skradziono mi Tucsona Nline 2019 a kupiłem dwa miesiące temu![]()
![]()
![]()
Okazuje się ze to auto ukraśc łatwiej niż zabawke dziecku. Temat o tym że trzeba zabezpieczyć auto
POWINIEN BYĆ NA PIERWSZEJ STORNIE TEGO FORUM
najlepiej jeszcze z czerwonym banerem z linkiem do posta.... Byłem na tym forum po kupieniu auta, ale nikt i nic mnie nie ostrzegł że to takie proste go ukraść....
Kradzieże Tucsona mają swoje challenge na tiktoku https://www.benchmark.pl/aktualnosci/ti ... ktoku.html
a w ameryce ludzie wygrali pozew zbiorowy z Hyundaiem
Kradzieże Tucsonów
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Automat
- Wersja: NX4
- Paliwo: Hybryda
- Kolor: Biały
Re: Kradzieże Tucsonów
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Hybryda
Nawet jak ma to ukradł go zawodowy złodziej a nie przypadkowy przechodzień.mczelny2401 pisze: ↑07 lut 2024, 20:51Bardzo mi przykro z tego powodu. A czy wersji TL nie można śledzić za pomocą aplikacji jak Tucsona NX?
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Kupujesz auto za dużą kasę, po fakcie dziwisz się że na forum nikt Cię nie ostrzegł logując się dopiero miesiąc po zakupie ale oglądając Tiktoka...dziwne.Milan pisze: ↑07 lut 2024, 20:28Byłem na tym forum po kupieniu auta, ale nikt i nic mnie nie ostrzegł że to takie proste go ukraść....
Kradzieże Tucsona mają swoje challenge na tiktoku https://www.benchmark.pl/aktualnosci/ti ... ktoku.html
a w ameryce ludzie wygrali pozew zbiorowy z Hyundaiem
Pachnie mi to totalną prowokacją i chęcią zareklamowania i wbudzenia dyskusji o pewnym produkcie w tym wątku. Do tego gość napisał swój pierwszy post. Nie dajcie się wciągać w dyskusje i szczegóły zabezpieczeń Waszych aut...
- arczi901
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 TGDi
- Skrzynia: Automat DCT
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Szary
Ja zawsze chodze z jedna felga i mam problem z glowy. Moze i upierdliwe podejscie ale robie zakupy i spie spokojnie 
-
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 T-GDI
- Skrzynia: Manual
Żona chyba robi za podnośnik bo przecie NX go nie posiada 

- Dreaminalist
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson NX4E FL G4FP ( GT ) WMJ6 FWD
- Rok produkcji: 2024
- Kolor: Metaliczny
Tak spojlerując temat GPF-a
Kiedyś był taki dowcip :
Złodzieje ciemną nocą ukradli Multiple , rano jak zobaczyli co ukradli to się wystraczyli
i odprowadzili z powrotem zatankowaną i umytą , byle właściciel chciał z powrotem
Sądząc po tym co się dziej z GPF-em w NX4 po styczniu 2024 to tak jakoś mi się nasuneło na myśl w pierwszej chwili
( dowcip dla kumatych , proszę się nie obrażać )

Kiedyś był taki dowcip :
Złodzieje ciemną nocą ukradli Multiple , rano jak zobaczyli co ukradli to się wystraczyli
i odprowadzili z powrotem zatankowaną i umytą , byle właściciel chciał z powrotem

Sądząc po tym co się dziej z GPF-em w NX4 po styczniu 2024 to tak jakoś mi się nasuneło na myśl w pierwszej chwili
( dowcip dla kumatych , proszę się nie obrażać )

- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Kolor: PolarWhite
@Milan zalogował się, wysmarował jeden post i sobie poszedł. Śmieszą mnie takie prowokacje internetowe.
- Zibi70
- Mistrz
- Twój samochód: Hyundai Tucson N-Line 1.6 T-GDI 150 KM
- Kolor: Dark Knight
No i mnie dopadła kradzież.
Na szczęście tylko częściowo.
Jakiś sk#$%^*& - Ch#$ mu w #&@ę - zapierdzielił mi literkę n z napisu Tucson na tylnej klapie. Teraz mam Tucso (taki nowy model). Oprócz tego, że %#@!% ukradł, to jak odrywał - musiał podważyć i kiedy wyginał literkę zrobił wgniotkę. Teraz nie wiem, czy te literki takie pancernie, czy blacha na klapie taka gówniana (tu mam swoje podejrzenia).
Jakiś sk#$%^*& - Ch#$ mu w #&@ę - zapierdzielił mi literkę n z napisu Tucson na tylnej klapie. Teraz mam Tucso (taki nowy model). Oprócz tego, że %#@!% ukradł, to jak odrywał - musiał podważyć i kiedy wyginał literkę zrobił wgniotkę. Teraz nie wiem, czy te literki takie pancernie, czy blacha na klapie taka gówniana (tu mam swoje podejrzenia).
Oczekiwanie zaostrza apetyt
miał być 15.12.2021, potem 28.12, a potem przestał być, bo tak potrafi spieprzyć Hyundai Motortest Warszawa.
28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!

28.12.2021 - Zmiana dealera i... 3.02.2022 - JEST!

- arczi901
- Weteran
- Twój samochód: 1.6 TGDi
- Skrzynia: Automat DCT
- Kolor: Szary
Oooo Panie a po uj komus sama literka.. obstawiam ze jakis zjep zrobil to specjalnie bo go rece swedzialy i postanowil zrobic cos na zlość lub stanales na miejscu parkingowym jakiegos straszego Pana ktory czuje sie do niego przywiązany. Kiedys na ursynowie gosc z bloku podobno potrafil przebić opony jak jakies auto stalo na „jego” miejscu i nie mialo blach ursynowa.Zibi70 pisze: ↑20 mar 2024, 16:11No i mnie dopadła kradzież.