Tucson TL
Kokpit
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Kokpit
U mnie łapie tylko jakieś radio polskie 24 - propaganda PiS leje się tam wiadrami. Dla mnie DAB może nie istnieć
U mnie łapie moją Trójkę. Co do propagandy PIS nie słucham i nie oglądam już wiadomości w których bzdury opowiadają.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
U mnie jest 10 stacji DAB chyba, z czego 3 są dobre, w tym jedna świetna ze względu na super jakość dźwięku, grają papkę, ale takowej słucha żona więc...należy się, a że dźwięk jest o jakieś 100% lepszy niż na mojej ulubionej "Antyradio" to i ja jakoś to znoszę
zawartość programowa multipleksu: Radio Szczecin , Polskie Radio : Jedynka, Dwójka, Trójka, Czwórka, Polskie Radio dla Zagranicy oraz dostępne tylko w ofercie cyfrowej: Radio Szczecin Extra , informacyjne Polskie Radio 24 oraz Polskie Radio Rytm
Zdecydowanie najlepszy odbiór R.S.E. fajne jest też Rytm i Trójka- ale tu bojkot z mojej strony.
"Usługi dodatkowe w programie Radia Szczecin (16 kb/s):
• DLS - informacje tekstowe - przekazujemy tytuły 10 najnowszych informacji. Aktualizacja odbywa się co około 3 minuty,
• SLS - pokaz zdjęć - przekazujemy 10 zdjęć dołączonych do najnowszych informacji. Aktualizacja galerii zdjęć odbywa się co około 3 minuty. Na każde zdjęcie naniesiony jest tytuł informacji której ono dotyczy."
zawartość programowa multipleksu: Radio Szczecin , Polskie Radio : Jedynka, Dwójka, Trójka, Czwórka, Polskie Radio dla Zagranicy oraz dostępne tylko w ofercie cyfrowej: Radio Szczecin Extra , informacyjne Polskie Radio 24 oraz Polskie Radio Rytm
Zdecydowanie najlepszy odbiór R.S.E. fajne jest też Rytm i Trójka- ale tu bojkot z mojej strony.
"Usługi dodatkowe w programie Radia Szczecin (16 kb/s):
• DLS - informacje tekstowe - przekazujemy tytuły 10 najnowszych informacji. Aktualizacja odbywa się co około 3 minuty,
• SLS - pokaz zdjęć - przekazujemy 10 zdjęć dołączonych do najnowszych informacji. Aktualizacja galerii zdjęć odbywa się co około 3 minuty. Na każde zdjęcie naniesiony jest tytuł informacji której ono dotyczy."
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Tylko gdzie mam wejsc w DAB skoro NIE ma u mnie takiej zakladki jak to jest w przypadku FM trzeba gdzies w menu to poszukac ?
Może masz nową NAVI bez DAB+? Z tego co pisali koledzy hyundai w nowych pożałował DAB.
Powinna być z kierownicy np. Dab fm am Bluetooth. Po kolei.
Powinna być z kierownicy np. Dab fm am Bluetooth. Po kolei.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2017, 15:15 przez krisman, łącznie zmieniany 1 raz.
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
U mnie też nie znalazłem DAB.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
No wlasnie tak mi sie wydaje ze to bedzie wina nowego oprogramowania navi i dlatego nie mam DAB.
W przypadku aut produkowanych od listopada Tucsony posiadające fabryczną navi nie są wyposażone w funkcję cyfrowego radia DAB - różni się wówczas soft stacji multimedialnej, ale także "ramka" i układ przycisków
Zdjęcie z godziną 10:02 - wersja z DAB, z godz. 10:10 - bez DAB. Przy wciskaniu "kółeczka" na kierownicy lub przycisku "radio" pojawiać się będą wszystkie dostępne częstotliwości, zatem FM-AM-DAB ( jeśli jest, jeśli nie, to zapętla fm-am-fm-am...).
Zdjęcie z godziną 10:02 - wersja z DAB, z godz. 10:10 - bez DAB. Przy wciskaniu "kółeczka" na kierownicy lub przycisku "radio" pojawiać się będą wszystkie dostępne częstotliwości, zatem FM-AM-DAB ( jeśli jest, jeśli nie, to zapętla fm-am-fm-am...).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
@vanilla, nie znasz powodu, daczego Hyundai nie montuje już cyfrowego radia DAB ? Nie bardzo rozumiem dlaczego zrezygnowano z tej funkcji.
- rwicik
- Autor
- Twój samochód: Design 1,7 dct
- Kolor: Sand
Mój odebrany we wrześniu już nie ma DAB, a układ przycisków ma taki, jak z DAB.