Instrukcja obsługi papierowa.
Instrukcja obsługi papierowa.
Czy jest ktoś poza mną kto nie otrzymał papierowej instrukcji obsługi samochodu w chwili zakupu? Do dziś jej nie mam! Samochód kupiony Hyundai Karlik
Re: Instrukcja obsługi papierowa.
Może Twoja jest tu
http://allegro.pl/instrukcja-obslugi-hy ... 89046.html
A na poważnie, zrób raban, a jak nie pomoże, to napisz do ,,centrali" ! Przecież to jaja jakieś.
http://allegro.pl/instrukcja-obslugi-hy ... 89046.html
A na poważnie, zrób raban, a jak nie pomoże, to napisz do ,,centrali" ! Przecież to jaja jakieś.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Ja kupowałem u Karlika również i wszystko otrzymałem, z tym że w Baranowie.
Raban to zrobiłem czyli pisałem do Karlika Malta. Odpowiedzi były od kierownika sprzedaży pana M. Nożyńskiego w grudniu cytat:
Przepraszam za zaistniałą sytuację ,mamy zapewnieni ze strony importera ,iż zaległe instrukcję zostaną dosłane do końca roku,będę z Panem w kontakcie w tej sprawie .
Do dziś pomimo kolejnych monitów nie otrzymałem odpowiedzi nie mówiąc o kontakcie. Wniosek jeden, mają mnie w d..... bo nie wierzę, że od dnia kiedy jak kupiłem samochód tj. 07.11.2016r do dziś wydają samochody w Karlik Poznań Malta bez instrukcji co jest nie zgodne z ustawą konsumencką pkt.3.
Pojawia się więc pytanie jeśli nie potrafią rozwiązać tak prostej sprawy to czy są w stanie poradzić sobie ze skomplikowanymi problemami technicznymi? Strach się bać
Przepraszam za zaistniałą sytuację ,mamy zapewnieni ze strony importera ,iż zaległe instrukcję zostaną dosłane do końca roku,będę z Panem w kontakcie w tej sprawie .
Do dziś pomimo kolejnych monitów nie otrzymałem odpowiedzi nie mówiąc o kontakcie. Wniosek jeden, mają mnie w d..... bo nie wierzę, że od dnia kiedy jak kupiłem samochód tj. 07.11.2016r do dziś wydają samochody w Karlik Poznań Malta bez instrukcji co jest nie zgodne z ustawą konsumencką pkt.3.
Pojawia się więc pytanie jeśli nie potrafią rozwiązać tak prostej sprawy to czy są w stanie poradzić sobie ze skomplikowanymi problemami technicznymi? Strach się bać
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Razem z kopią do UOKiK
Ale nie dostałeś tylko instrukcji auta? Czy może nie dostałeś niczego?
Powinieneś dostać to:
Powinieneś dostać to:
Dostałem trzy pozycje tj. instrukcje nawigacji samochodowej (3 wiersz z prawej), Hyundai assistanc (2 wiersz z lewej) oraz ksiązkę gwarancyjną której tu nie widzę i etui.
Wychodzi na to, że tylko ja zostałem w ten sposób potraktowany.
To trochę to dziwne, bo te wszystkie instrukcje były zapakowane w jednej paczce i przyszły razem z autem. Wiem bo facet w salonie przy mnie rozpakowywał.