Tucson TL
Aplikacja Tucsy dla Hyundai Tucson - Mirroring naszego telefonu
-
- Weteran
- Twój samochód: Tucson 1.6 GDI STYLE
- Kolor: SAND WHITE
Re: Mirroring smartphone
@wrobel
Ten guziczek od mirroringu nie ma skutków ubocznych jak ten od wchodzenia do windowsa? jeśli nie to znaczy że na bank można zrobić taki z wejście do win i nie blokowaniem map, widocznie ten koleś nie chcę tego zrobić
Ten guziczek od mirroringu nie ma skutków ubocznych jak ten od wchodzenia do windowsa? jeśli nie to znaczy że na bank można zrobić taki z wejście do win i nie blokowaniem map, widocznie ten koleś nie chcę tego zrobić
-
- Weteran
Poczytałem pracuje nad nową wersją guziczka dzięki któremu można będzie wejść do windowsa, pojawiła się też nowa wersja można w niej zmieniać pozycję guzika.
Ten od mirroringu raczej nie ma skutków ubocznych - przynajmniej u mnie do tej poty wszystko śmiga elegancko.
O nowym do windy też czytałem ale jeszcze go nie ma...
Za to przed chwilą wyczytałem, że za jakiś czas pojawi się wersja multilanguage dla tucsy.
O nowym do windy też czytałem ale jeszcze go nie ma...
Za to przed chwilą wyczytałem, że za jakiś czas pojawi się wersja multilanguage dla tucsy.
-
- Twórca
- Twój samochód: Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD (141 KM)
- Kolor: Stargazing Blue
No właśnie sama tucsa tez mi nie trybie tzn nie przenosi widoku z telefonu. Może to wina androida 5?
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Tucson Premium 2017 1.7 CRDi 7AT 2WD
Stargazing Blue
Stargazing Blue
-
- Weteran
Android 7 jest wymagany z tego co czytałem.
Odzwierciedlanie sterowania smartfonem: Lustrzane sterowanie smartfonem jest TYLKO dla smartfonów z systemem Android 7.0 lub nowszym i tylko po przyznaniu uprawnień do aplikacji Tucsy Auto
Odzwierciedlanie sterowania smartfonem: Lustrzane sterowanie smartfonem jest TYLKO dla smartfonów z systemem Android 7.0 lub nowszym i tylko po przyznaniu uprawnień do aplikacji Tucsy Auto
Do działania wystarczy android 5.0 i nowsze, ale żeby działało sterowanie dotykowe telefonem z ekranu tucsona to wymagany jest android 7.0 (zresztą pisałem o tym 7 postów wyżej )
@MaciekGLE a przyznałeś ręcznie wszystkie prawa dostępu jakich wymaga program?
@MaciekGLE a przyznałeś ręcznie wszystkie prawa dostępu jakich wymaga program?
A da się ten soft na telefonie uruchomić w jakimś normalnym języku?
Kolega napisał wyzej, że pracują nad tym.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2017, 15:46 przez krisman, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatni update 2015 więc dosyć słabo im to idzie, zatem nie liczę.
Może istnieje jakaś łopatologiczna translacja na normalny język?
Może istnieje jakaś łopatologiczna translacja na normalny język?
Kurde to biorąc pod uwagę jak wiele fonow na rynku i w sprzedaży jest dalej na andku 6.0 lub niższym to słabo i dla wielu apka ma tylko część funkcjonalności.
W tym i dla mnie.
No i to wchodzenie przez windę mnie nie do końca przekonuje. Fabryczna navi odpala się błyskawicznie a jak to się ma gdy musimy przejść cały proces windy?
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
W tym i dla mnie.
No i to wchodzenie przez windę mnie nie do końca przekonuje. Fabryczna navi odpala się błyskawicznie a jak to się ma gdy musimy przejść cały proces windy?
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka