Tucson TL
Aplikacja Tucsy dla Hyundai Tucson - Mirroring naszego telefonu
Re: Mirroring smartphone
U mnie na SGS6 troszkę obcina, ale przyciski mam pojedyncze. Przetestowałem jeszcze na tablecie (samsung galaxy tab s2) i tam jest ok - nic nie ucina i dobrze przeskalowuje. Nie patrzcie na proporcje ekranu bo tablet jest 4:3 i tak ma być (nawigacja jest 5:4)
Co do OBD to u mnie pokazuje ok
Co do OBD to u mnie pokazuje ok
- marcelini
- Weteran
- Twój samochód: Santa Fe
- Napęd 4x4: Tak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Kolor: white pearl
Trochę myślałem że się podpier***asz z tą aplikacją.
W Tucsy można ją zaznaczyć i pominąć instalację. Ale zaznaczenie trzyma. Ja co prawda wykonałem dokładnie Wasze instrukcje więc trochę radzę z kosmosu, ale myślę że można odpuścić instalację tej aplikacji...
Santa Fe CRDi 4 WD white pearl
Bez tej apki nie miałem smsów i innych powiadomień.
edit:
zresztą sami poczytajcie - translator w łapę i jazda - https://www.tucsy.it/faq/
edit:
zresztą sami poczytajcie - translator w łapę i jazda - https://www.tucsy.it/faq/
Ostatnio zmieniony 30 lis 2017, 23:59 przez wrobel, łącznie zmieniany 1 raz.
ogólnie zaznaczenie parametrów w tucsy jest słabe, niby zaznaczone ale nie działa.
Zainstalowałem google wear ale nie mogę dodać navi jak watch. Nie wyszukuje.
Zainstalowałem google wear ale nie mogę dodać navi jak watch. Nie wyszukuje.
- bartosz.m
- Nowicjusz
- Twój samochód: Tucson, 1.7 CRDI 141KM 7DCT,STYLE, 2WD, PANORAMA
- Kolor: Polar White
Kolega odebrał 2 tyg temu. Ma iphone i widzi apki z telefonu na navi. Nie miałem czasu sprawdzić Androida. Po połączeniu prze z BT ikona android była nieaktywna. Pod koniec stycznia ma byc najnowszy soft , ale nie wiedzą czy w starszych zmieni się navi. Info z salonu w Piotrkowie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mam mieszane uczucia co do nowego softu. Z jednej strony wiadomo - nowszy, jest android auto i apple carplay i pewnie jeszcze coś nowego, a z drugiej strony nie ma DAB no i jakoś bardziej mi się chyba podoba widok mapy ze starej wersji. Po prostu więcej widać, niż na takim podzielonym ekranie 50/50
Ciekawe na czym stoi nowy soft i czy zmienił się hardware nowych navi.
Ciekawe na czym stoi nowy soft i czy zmienił się hardware nowych navi.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson 1.6GDI Style
- Kolor: White Sand
Ale jak masz podzielony ekran zawsze mozesz kliknac czy na navi czy radio i wyswietli ci sie na calym ekranie.
W starszej wersji również można wyświetlić samo radio albo navi pełnoekranowo. Można również wybierać co ma się wyświetlać dodatkowo na ekranie navi w tym mniejszym oknie (info o mediach, manewry, przebieg trasy, kompas itd.)
-
- Świeżak
- Twój samochód: Kia ceed II
- Kolor: Biały
Nie rozumiem dlaczego trzeba kombinować z nie autoryzowanymi apkami? Czy nie można pojechać np. do Niemiec i tam pobrać z appstore lub play stosownej aplikacji potem wrócić i korzystać?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
@Kabello chyba nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Jakie apki chcesz pobierać i po co jechać do Niemiec? Tucson nie wspiera mirroringu (przynajmniej nie w tym sofcie) i nie ma do tego oficjalnej apki. "Tucsy Auto" to prywatna inicjatywa i tak jest rozwijana.