Tucson TL
Aplikacja Tucsy dla Hyundai Tucson - Mirroring naszego telefonu
Re: Mirroring smartphone
Z tego co widzę, masz stary firmware sprzętu i to pewnie jest problemem.
//uploads.tapatalk-cdn.com/201708 ... 96f5fa.jpg
//uploads.tapatalk-cdn.com/201708 ... 96f5fa.jpg
Apka działa ale nie można zainstalować bo wywala błąd. Zła wersja oprogramowania myślę, że sprawiała by że wcale by się nie włączyła.
Ale nie omieszkam dokonać aktualizacji stacji przy wizycie w ASO.
Choć czy przypadkiem nie było o tym pisane na forum i nie można zrobić tego samemu?
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Ale nie omieszkam dokonać aktualizacji stacji przy wizycie w ASO.
Choć czy przypadkiem nie było o tym pisane na forum i nie można zrobić tego samemu?
-
- Nowicjusz
- Twój samochód: Hyundai Tucson 1.7 crdi style 2WD
- Kolor:
mi udało się zainstalować ale jeszcze mam problem z połączeniem
connessione auto - non attiva
Jeszcze podłubie w ustawieniach może się uda
connessione auto - non attiva
Jeszcze podłubie w ustawieniach może się uda
@rav umiejscowienie na penie ma znaczenie przy instalacji. Masz mieć na głównej partycji pena 3 pliki i 1 katalog, czyli tak jak byś rozpakował spakowany plik bezpośrednio na pendriva. Jesli tak masz, to nie wiem co moze byc innego. Dla spokoju uaktualnij Soft do wersji .166
Właśnie szukam gdzie jest plik do aktualizacji wersji. Wiem, że jest na forum:)
Dzięki. Znalazłem chwilę wcześniej na stronie 14 postu i aktualizacji.
Zaraz będę działać i dam znać po aktualizacji czy jest ok i czy Tucsy można zainstalować już teraz
Zaraz będę działać i dam znać po aktualizacji czy jest ok i czy Tucsy można zainstalować już teraz
Aktualizacja zrobiona. Trwała ok. 5-7minut.
Po niej udało się zainstalować Tucsy więc dziękuję za podpowiedź bo okazała się trafna. Aplikacja ciekawa z uwagi na dzieci które nie raz jednak marudzą w aucie więc będzie można bajkę z YT włączyć.
O dziwo bo HAP dalej działa dzięki czemu hot-spot w fonie włącza się automatycznie i Tucsy także dzięki temu śmiga na necie.
Fajne też te powiadomienia z telefonu wyświetlane na ekranie nawigacji. Nawet odpisać można na SMS :]
Brawa dla autora.
A producenci samochodów tak często mają problem z tego typu rozwiązaniami.
Mirrorlink w Suzuki działał jak chciał
Po niej udało się zainstalować Tucsy więc dziękuję za podpowiedź bo okazała się trafna. Aplikacja ciekawa z uwagi na dzieci które nie raz jednak marudzą w aucie więc będzie można bajkę z YT włączyć.
O dziwo bo HAP dalej działa dzięki czemu hot-spot w fonie włącza się automatycznie i Tucsy także dzięki temu śmiga na necie.
Fajne też te powiadomienia z telefonu wyświetlane na ekranie nawigacji. Nawet odpisać można na SMS :]
Brawa dla autora.
A producenci samochodów tak często mają problem z tego typu rozwiązaniami.
Mirrorlink w Suzuki działał jak chciał
Koledzy, chciałem Was zapytać, czy naprawdę będziecie z tej aplikacji korzystać? @rav, piszesz, że aplikacja ciekawa z uwagi na dzieci... W takim wypadku i ja bym się z tym zgodził, gdybyś w zaglowkach posiadał dodatkowy monitor czy tablet. Równie dobrze można "coś" puścić bezpośrednio z telefonu i bylo by bliżej do ekranu. No bo jaka to przyjemność z tylnych siedzeń oglądać na kokpicie video ? Nie szkoda małych oczek ?
Przepraszam, może się mylę i Was po prosty nie rozumiem. Ja nawet nie próbuje tego bo wiem, że mi to zbyteczne. Gdybym miał jeszcze małe dzieci to bym szedł tą drogą co kolega @Tucson.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Przepraszam, może się mylę i Was po prosty nie rozumiem. Ja nawet nie próbuje tego bo wiem, że mi to zbyteczne. Gdybym miał jeszcze małe dzieci to bym szedł tą drogą co kolega @Tucson.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Julek ekran nawigacji jest jednak nieco większy niż mój w LG a dodatkowo nie trzeba telefonu trzymać podczas jazdy i coś tam w tle sobie może lecieć. Nie jestem za bajkami bo wolę jak dzieci podziwiają co za oknem ale zdarzały się momenty, że miały gorszy dzień i wtedy taki jest lament w aucie, że takie rozwiązanie może okazać się zbawienne dla uszu i mojej psychiki.
Tak więc nawet jeśli tylko z powodu sporadycznego używania to warto mieć ją zainstalowaną w moim wypadku.
Druga sprawa to komunikaty które podczas prowadzenia auta można podejrzeć wygodniej na nawigacji niż na telefonie i nie grozi to mandatem. Nawet szybką odp. można wysłać więc też na plus.
Nawigacja fabryczna jest jak dla mnie ok więc na inną raczej się nie będę przerzucać ale jak bym miał problem z jakimś adresem to zawsze można odpalić mapy Google i się trochę poratować znowu nie trzymając fona w dłoni.
Wolę to niż uchwyt bo tych nie trawię z uwagi na ich przymus wpinania i wypinania. Jedyny słuszny dla mnie to magnetti.
Apka więc w oparciu o powyższe coś mi daje lub może dać wtedy kiedy akurat będę potrzebował.
Lepsza niż rozwiązanie z MirrorLink gdzie w ruch musiał iść kabel i przez to wcale z tego nie korzystałem.
Tak więc nawet jeśli tylko z powodu sporadycznego używania to warto mieć ją zainstalowaną w moim wypadku.
Druga sprawa to komunikaty które podczas prowadzenia auta można podejrzeć wygodniej na nawigacji niż na telefonie i nie grozi to mandatem. Nawet szybką odp. można wysłać więc też na plus.
Nawigacja fabryczna jest jak dla mnie ok więc na inną raczej się nie będę przerzucać ale jak bym miał problem z jakimś adresem to zawsze można odpalić mapy Google i się trochę poratować znowu nie trzymając fona w dłoni.
Wolę to niż uchwyt bo tych nie trawię z uwagi na ich przymus wpinania i wypinania. Jedyny słuszny dla mnie to magnetti.
Apka więc w oparciu o powyższe coś mi daje lub może dać wtedy kiedy akurat będę potrzebował.
Lepsza niż rozwiązanie z MirrorLink gdzie w ruch musiał iść kabel i przez to wcale z tego nie korzystałem.