Tucson TL
Hyundai Kona dobrze skonfigurowany cennik
Re: Hyundai Kona dobrze skonfigurowany cennik
No i byłem zobaczyłem i się ...rozczarowaniem Ogólnie fajny ale do Tucsona jednak daleko. Do tego mogli zrobić "weselsze" wnętrze i ten ekran jak dosztukowany... Ale w 2018 lifting Tucsona i boją się "spaprać" model.
@krisman - a nie mówiłem ? Radio cacy, ale reszcie daleko mu do naszych cudownych Tucsonów.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Wysłane przy użyciu Tapatalka
W nowym tucsonie ekran też będzie sterczący ale audio będzie miodzio i ponoć doczekamy się akcesoryjnej rozbudowy.
Krisman i Julek nie widzę powodu aby ze sobą porównywać w jakikolwiek sposób te dwa modele, przecież to całkiem inne auta, pod każdym względem,i Kona nie ma nic wspólnego z Tucsonem, nie te gabaryty, masy, dosłownie wszystko zaczynając od nazwy. Po prostu się nie da, przecież Kona nie będzie wierną kopią Tucsona, tylko w pomniejszonym wydaniu . Nigdzie nie jest napisane, że ma być lepsza, lub na takim samym poziomie, tak, może nasze oczekiwania by takie były, ale Kona to inny target rynkowy niż Tucson. Z tym czymś po środku w formie tabletu to się zgodzę, nie cierpię takich rozwiązań.
-
- Weteran
- Twój samochód: ---
- Kolor: ---
a co z plastikami na desce rozdzielczej?
takie chamskie jak w Tucsonie ?
Moim zdaniem jeszcze słabiej, jedynie wstawka miękka i żeby nie było, to była max wersja.samsung19 pisze:a co z plastikami na desce rozdzielczej?
Co do liftu jeszcze nic nie wiedzą tylko że 2018
Tak na marginesie, w Szczecinie sprzedaż Tuska wśród wszystkich modeli jest na drugim miejscu po Yarisie, szok.
Jeszcze zależy ile tych sztuk, Yariski 9 sztuk, a Tucsona 7, jest drugie? jest...