Tucson TL
Hyundai Kona dobrze skonfigurowany cennik
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Hyundai Kona dobrze skonfigurowany cennik
Ja czytałem że cena bazowa to 109 tys zł z silnikiem w benzynie.
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson
- Kolor:
W sobotę widziałem cennik w salonie - niecałe 97 tys zł (ale nie wiem czy promocyjna)
najlepsza i najmocniejsza wersja
Diesli w ofercie brak
2016 Hyundai Tucson Style
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
Widziałeś poprzednika, nowy dopiero będzie
Ja oczywienie o dieslu, w benzynie jest dużo taniej ale ekonomiczność przy tym aucie mówi jednak - traktorTucson pisze:Ja czytałem że cena bazowa to 109 tys zł z silnikiem w benzynie.
Przy zakupie Tucsona byłem w salonie SY i do wzięcia za niecałe 140tyś był Rexton w najmocniejszej i najbogatszej wersji.
Widziałem, że wychodzi nowa wersja więc się wstrzymałem i z drugiej strony też budżetowo na tamten czas bliżej mi było do Tucsona.
Jedno jest pewne na wakacje można jechać dwoma autami bo Rexton pociągnie Tucsa bez zadyszki
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Widziałem, że wychodzi nowa wersja więc się wstrzymałem i z drugiej strony też budżetowo na tamten czas bliżej mi było do Tucsona.
Jedno jest pewne na wakacje można jechać dwoma autami bo Rexton pociągnie Tucsa bez zadyszki
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
-
- Forumowicz
- Twój samochód: Tucson
- Kolor:
Cały czas mowa o KONIE?
2016 Hyundai Tucson Style
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
2.0 CRDi 6MT 2WD
Micron Grey
Nie zaskoczyłem
Oczywiście temat odjechał
Oczywiście temat odjechał
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Dzisiaj miałem okazję posłuchać audio w Konie i powiem, że jest moc i brzmienie! Tym razem Koreańce nie spaprali tematu
Wygląd zewnętrzny nawet, nawet (chociaż daleko mu do Tucsona), tylko te nieszczęsne reflektory przednie umieszczone śmiesznie nisko i kierunkowskazy tylne w zderzakach... mi się to nie podoba
Wnętrze przytulne, duże podobieństwo do Tucsona, czułem się prawie jak u siebie, ale w ekskluzywniejszym wydaniu Nie najlepsze wrażenie zrobiła na mnie deska kokpitu, a dokładnie panel nawigacyjny. Dla mnie sprawia wrażenie trochę niedopracowanego, takiego doklejonego do deski. W Tucsonie bardziej mi się podoba wkomponowany w całość.
Jeżeli chodzi o miejsce wewnątrz, to dla mnie jest idealnie zarówno z przodu jak i z tyłu. Niestety, ze względu na to, że Kona jest krótsza o 30 cm, bagażnik jest maluuutki
Jutro jestem umówiony na jazdy testowe, zobaczymy co z tego wyniknie...
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Mój ulubiony Pertyn ględzi : https://www.youtube.com/watch?v=7grOr5I2cCo
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Już po testach. Zintegrowałem się z samochodem błyskawicznie, po krótkiej chwili znalazłem odpowiednią pozycję za kierownicą i w drogę.
Konę prowadziło mi się świetnie, chociaż z racji tego, że pierwszy raz jechałem automatem, kilka razy lewa noga dostała jakiegoś "tiku" (nawet zasugerowałem mojemu doradcy, że w standardzie powinien być pasek do unieruchomienia stopy )
Autko fajnie się zbiera a w połączeniu z automatem... można by się było przyzwyczaić
Jest też łyżka dziegciu w tej beczce miodu... auto nie jest już tak dobrze wygłuszone jak Tucson, no i bagażnik... (raczej powinienem napisać - bagażniczek).
Dla kogo więc Kona będzie stworzona? Myślę, że młodym będzie się podobać i... dziadkom z fantazją (hmmm, jestem w tej drugiej grupie).
Konę prowadziło mi się świetnie, chociaż z racji tego, że pierwszy raz jechałem automatem, kilka razy lewa noga dostała jakiegoś "tiku" (nawet zasugerowałem mojemu doradcy, że w standardzie powinien być pasek do unieruchomienia stopy )
Autko fajnie się zbiera a w połączeniu z automatem... można by się było przyzwyczaić
Jest też łyżka dziegciu w tej beczce miodu... auto nie jest już tak dobrze wygłuszone jak Tucson, no i bagażnik... (raczej powinienem napisać - bagażniczek).
Dla kogo więc Kona będzie stworzona? Myślę, że młodym będzie się podobać i... dziadkom z fantazją (hmmm, jestem w tej drugiej grupie).
1.6 T-GDI 4WD Comfort