Tucson TL
Hyundai Kona dobrze skonfigurowany cennik
-
- Weteran
- Twój samochód: ---
- Kolor: ---
Re: Hyundai Kona dobrze skonfigurowany cennik
No właśnie, tylko 2 wersje wyposażenia. Marny wybór silników - tylko dwa, u konkurencji 4 w tym diesel.
Wersja L z silnikiem 1.4 czterocylindrowym - co jest bardzo ważne , kosztuje 66 490 zł
Wersja L z silnikiem 1.4 czterocylindrowym - co jest bardzo ważne , kosztuje 66 490 zł
Weźcie pod uwagę politykę cenową firm, na Tucsona bez problemu wynegocjowałem ponad 15% gdzie w tym samym czasie, w zaprzyjaźnionym salonie kia dawali mi góra 5% (standardowo 2.5%)
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Z początkiem 2018r. wejdą do sprzedaży wersje z uboższym wyposażeniem, ale podejrzewam, że i tak będą droższe w stosunku do Kia Stonic. Dodatkowo będzie dostępny diesel 1.6. Osobiście podoba mi się Kona i to wyposażenie spełniłoby moje oczekiwania (szczególnie wersja 1.6T-Gdi 4x4)
Jednak jeżeli z tyłu będzie tyle miejsca co w Maździe CX-3, to niestety Kona nie dla mnie...
Jednak jeżeli z tyłu będzie tyle miejsca co w Maździe CX-3, to niestety Kona nie dla mnie...
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Za wersję style 2wd 1.6 gdi dałem prawie identyczne pieniądze jak wypasiona Kona 1.6 t-gdi 4×4 w full wypasie. ( zważywszy że różnica w cenie obu silników to 16000zl Kona w tym zestawieniu z moim silnikiem wyszła by 80ooozl) Ja uważam, że cena jest ok. A porównywanie do Stonic jak się porówna te same motory i wyposażenie wychodzi podobnie.
Edit
Jeden minus dla mnie nie do przyjęcia, brak świateł mijania chociaż Xeon. Tylko projekcyjne.
Edit
Jeden minus dla mnie nie do przyjęcia, brak świateł mijania chociaż Xeon. Tylko projekcyjne.
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Ale jazdę testową musowo trzeba będzie zrobić!
1.6 T-GDI 4WD Comfort
O tak, nie omieszkam Zresztą ciekawi mnie jak to w realu wygląda. Bardziej czekam na i30 Fastback - wygląda genialnie.
[IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... 4b8784.jpg[/IMG]
[IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... 4b8784.jpg[/IMG]
Oooo. Super ten i30 Fastback. Kiedy premiera ?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Kurcze, co "te" Koreańce wyczyniają, to jedne z najładniejszych aut na rynku w całej palecie modeli.
Zgadzam się. Ale należy się. Hyundai się rozwija, a nie stoi w miejscu jak niektóre marki.