Tucson TL
Hyundai Kona dobrze skonfigurowany cennik
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Hyundai Kona dobrze skonfigurowany cennik
Bo Tucson jest dla starych ramoli a dla młodych, przebojowych geeków - Kona też mi się smutno zrobiło
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Dokładnie! Tucson to takie auto emeryckie, Kona dla młodych, gniewnych. Przyspieszenie do setki poniżej 8s w połączeniu z dobrym nagłośnieniem, to będzie zabawa . Jedynie co na razie mi się nie podoba, to te światła projekcyjne dziwnie nisko umieszczone. Ma to szanse dobrze oświetlać drogę, czy raczej oślepiać innych?
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Wiesz, gdybym ja był młodym gniewnym to na pewno nie wybrałbym Hyundaia, a już na pewno nie auta z silnikiem o pojemności kartonu mleka, bo to się zaprzecza już samo sobie. Idąc dalej nie wiem czy młody gniewny będzie jeździł suvem ( Kona to Suv ??? raczej Crossover ).
Myślę, ze to nie o to chodzi, po prostu grupa docelowa Tucsona jest inna niż Kony , co nie oznacza, że Tucson nie mógłby mieć lepszego nagłośnienia ( mi osobiście po wyłączeniu korektora , dźwięk jak najbardziej odpowiada , fajnie posłuchać w czasie jazdy , ale jednak w domu mam 4 Altusy i tam nap ... tak , że szklanki lecą ).
Myślę, ze to nie o to chodzi, po prostu grupa docelowa Tucsona jest inna niż Kony , co nie oznacza, że Tucson nie mógłby mieć lepszego nagłośnienia ( mi osobiście po wyłączeniu korektora , dźwięk jak najbardziej odpowiada , fajnie posłuchać w czasie jazdy , ale jednak w domu mam 4 Altusy i tam nap ... tak , że szklanki lecą ).
Można wybrać Hyundaia I30N.
Świetny
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Świetny
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Brakuje w Hyundai takich usportowionych wersji Tucsona i innych autek. Myślę że i30N będzie się świetnie sprzedawał. Tucson "N" czy KonaN też by się sprzedawał - fajna nazwa by wyszła
Czytałem, że Tucson N też ma szanse powstać bo Hyundai chce rozwijać wersje N dla różnych swoich modeli.
-
- Weteran
- Twój samochód: nieważne
- Kolor: nieważne
Też brakuje mi w ofercie Hyundai takiego typowo sportowego auta. Miałem coupe I gen i bardzo mile wspominam to autko.
2016 Hyundai Tucson 1.6GDI, Phantom Black
-
- Mistrz
- Twój samochód: Tucson TL (2015) 1.6 T-GDI 4WD
- Kolor:
Ale typowo sportowe auto to też ma pewne ograniczenia i skierowane jest do wąskiej grupy odbiorców. Dlatego myślę, że taki uniwersalny Crossover z pazurem, to świetna propozycja zarówno dla młodych, jak i już "dojrzałych" kierowców.
1.6 T-GDI 4WD Comfort
Ciekawe kiedy i jaki motor dostanierav pisze:Czytałem, że Tucson N też ma szanse powstać bo Hyundai chce rozwijać wersje N dla różnych swoich modeli.
https://youtu.be/8E-I7PQFQGc
-
- Świeżak
- Twój samochód: 1.7 CRDi
- Kolor: white sand
Szczerze,
to aktualny mi sie bardziej podoba.. ten jakiś taki niski sie wydaje, przygnieciony, ale de gustibus non .........
to aktualny mi sie bardziej podoba.. ten jakiś taki niski sie wydaje, przygnieciony, ale de gustibus non .........