Hyundai i30 fastback
Hyundai i30 fastback
No i jest! Cennik dostępny i jestem pod wrażeniem. Jak tylko będę mógł, to umawiam się na jazdę próbną i choć miało być na jesień/wiosnę małe za micrę, chyba "nie wytrzmię" Bardzo mi się podoba ta linia...coupe a pięcioro drzwi
A zapomniałem. Chodzi o nowe wcielenie i30 - fastback
A zapomniałem. Chodzi o nowe wcielenie i30 - fastback
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
Re: Hyundai Kona dobrze skonfigurowany cennik
Serio? 1.4 T-GDI Comfort z automatem za 92k zł i manul za 86k zł to trochę przegięcie, wolałbym dołożyć do N-ki w bieda wersji
Tak, ale mi bardzo się podoba i tyle, żonie jeszcze bardziej jeszcze zostaje zderzenie z rzeczywistością. Na razie obejrzałem filmiki itp. Na żywo nie widziałem, a jedyna rzecz która mnie kłuje w oczy przez ekran monitora, to...tablet z przyciskami z boku, rodem z kony. Kto to projektował??? Co do "N" auto dla żony do miasta, bez sensu.
- Tucson
- Autor
- Twój samochód: 1.6 GDI Style - Tour de Pologne
- Rok produkcji: 2016
- Napęd 4x4: Nie
- Skrzynia: Manual
- Wersja: TL
- Paliwo: Benzyna
- Kolor: Polar white
- Kontakt:
True. Wygląda fajnie - ale z ceną przegięcie trochę.
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Podobny i30 fastback do Kia Karens
- Speedor
- Autor
- Twój samochód: 1,6 GDI Style
- Napęd 4x4: Tak
- Kolor: PolarWhite
Re: Hyundai i30 fastback
Ceny tych pierdzikółek w wyższych wersjach lekko przesadzone.
110k za wersję Premium. Za taką kasę mam Mazdę CX-5 w wersji SkyMotion. Może gorzej wyposażone ale auto półkę wyżej.
110k za wersję Premium. Za taką kasę mam Mazdę CX-5 w wersji SkyMotion. Może gorzej wyposażone ale auto półkę wyżej.
Ale tak jest w każdej marce i segmencie, zobacz sobie po skonfigurowaniu do tego silnika i wypasu np. "tanią" oktawię fast back.
Wypasiona Fiesta np. To już tania kuga o Focusie nie wspominając, Mazda 3 max... Itd
Wypasiona Fiesta np. To już tania kuga o Focusie nie wspominając, Mazda 3 max... Itd
Speedor coś w tym jest, kupujesz auto trochę większe od Fiata Punto 2, o trochę większej mocy, o trochę lepszej jakości , a kosztuje 3 razy tyle co nowe Punto. Więc coś jest nie tak . Auta są przewartościowane , średniak z jako takim wyposażeniem to 90 tysi najmniej .
Dlatego są też auta marek dacia, łada, tata czy pojedyncze tanie modele marek jak tipo, C-Elysée itp. tanie proste zrobione by jeździły, dla tych co nie wymagają wiele od czterech kółek i można nie płacić za jakość, wyposażenie, większe bezpieczeństwo czy jak w przypadku marek premium, za prestiż, cokolwiek to znaczy
Piwo w moim ulubionym pubie jest mocno przeszacowane, cóż mogę kupić w markecie.
Piwo w moim ulubionym pubie jest mocno przeszacowane, cóż mogę kupić w markecie.